Samsung fremviser Galaxy S6 til udvalgte partnere

1

RYGTE: Galaxy S6 er ikke udstillet på CES 2015, men Samsung har den alligevel med i lommen.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 og HTC One M8 (Foto: MereMobil.dk)

Den store CES-messe i Las Vegas er netop åbnet, og selvom Samsung Galaxy S6 ikke er planlagt til præsentation her, så har Samsung måske alligevel telefonen med i inderlommen.

Ifølge SamMobile.com, der ofte er vanvittigt godt informeret, fremvises Galaxy S6 til udvalgte samarbejdspartnere. Der tales også om en Samsung Galaxy S6 Edge, altså en variant med en ekstra skærm på kanten, som vi allerede har set det på Samsung Galaxy Note Edge.

Rygtet om hemmelige fremvisninger af Galaxy S6 er ikke helt usandsynlige. Det er meget normalt, at eksempelvis teleoperatører ser prototyper før offentliggørelsen. Her handler det om, at gøre dem interesserede i at indkøbe produktet til salg i forretningerne.

Ifølge rygterne har Samsung Galaxy S6 følgende specifikationer:

– qHD Super AMOLED skærm
– Android 5.0 Lollipop med Samsung TouchWiz
– Enten Exynos 7420 eller Snapdragon 810 processor
– 3 GB RAM
– 32 GB intern hukommelse
– Kamera: 16 eller 20 megapixels

Galaxy S6 er rimelig spændende, ikke så meget på grund af specifikationerne, men fordi der har været talt om, at S6 er en helt ny telefon, udviklet helt fra bunden. Tidligere omtalt som Project Zero.

Samsung Galaxy S6 skal være helt ny

Samsung annoncerede Galaxy S5 ved sidste års Mobile World Congress i Barcelona. Det er sandsynligt Samsung endnu engang benytter den store konference til fremvisning af en ny topmodel.

Herunder kan du se et indslag, hvor Samsung kommenterer på Galaxy S5, lige efter fremvisningen af produktet 2014.

Web-TV: Samsung om Galaxy S5

Mere til historien

Samsung har endnu ikke meldt noget ud omkring Mobile World Congress, der finder sted fra den 2. til 5. marts 2015, men MereMobil.dk dækker naturligvis begivenheden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer