Consumer Electronics Show – CES-messen kort fortalt

0

BAGGRUND: Consumer Electronics Show (CES) er en kæmpe stor forbruger-elektronikmesse, som afholdes i Las Vegas hvert år i januar måned.

CES-messen
CES-messen

Hvad er CES? Spørger mange. Kort fortalt er det en forbruger-elektronikmesse der afholdes i Las Vegas, i januar måned. Det er blevet et af de steder, hvor interessante mobilnyheder – og andet fra tech-verdenen, præsenteres. CES-messens fulde navn er Consumer Electronics Show, men i daglig tale kaldes den oftest blot CES-messen.

CES-messen 2013 bød blandt andet på præsentationen af Sony Xperia Z.

CES dækker elektronik bredt, og er altså langt fra kun fokuseret på mobilprodukter.

Den første CES-messe blev afholdt tilbage i 1967 i New York – i 1998 blev det faste afholdssted Las Vegas og messen besøges nu af omkring 140,000 mennesker i dagene den varer. Den første messe i 1967 havde 17.500 besøgende og 100 udstillere. Messen i 2013 havde omkring 3.000 udstillere og over 140.000 besøgende.

Du kan læse mere om CES-messen her.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker selvfølgelig nyhederne fra CES-messen, men du skal også se frem til Mobile World Congress i slutningen af februar. MWC er verdens største event der har entydigt fokus på mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer