Consumer Electronics Show – CES-messen kort fortalt

BAGGRUND: Consumer Electronics Show (CES) er en kæmpe stor forbruger-elektronikmesse, som afholdes i Las Vegas hvert år i januar måned.

CES-messen

CES-messen

Hvad er CES? Spørger mange. Kort fortalt er det en forbruger-elektronikmesse der afholdes i Las Vegas, i januar måned. Det er blevet et af de steder, hvor interessante mobilnyheder - og andet fra tech-verdenen, præsenteres. CES-messens fulde navn er Consumer Electronics Show, men i daglig tale kaldes den oftest blot CES-messen.

CES-messen 2013 bød blandt andet på præsentationen af Sony Xperia Z.

CES dækker elektronik bredt, og er altså langt fra kun fokuseret på mobilprodukter.

Den første CES-messe blev afholdt tilbage i 1967 i New York – i 1998 blev det faste afholdssted Las Vegas og messen besøges nu af omkring 140,000 mennesker i dagene den varer. Den første messe i 1967 havde 17.500 besøgende og 100 udstillere. Messen i 2013 havde omkring 3.000 udstillere og over 140.000 besøgende.

Du kan læse mere om CES-messen her.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker selvfølgelig nyhederne fra CES-messen, men du skal også se frem til Mobile World Congress i slutningen af februar. MWC er verdens største event der har entydigt fokus på mobilbranchen.

Måske er du film-pirat uden at vide det

Du henter IKKE film ulovligt, men er alligevel film-pirat uden at tænke over det. Et STORT problem, mener branchen. En ekspert er yderst skeptisk.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Ulovlig streaming: Tæt på filmpiraterne

EP130: Streamer du film og serier ulovligt? Ja - mange gør, siger en undersøgelse. Jeg har set nærmere på filmpiraterne. Lyt med her.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Ny antennetest 2023: Her er de bedste telefoner til data og samtaler

En ny uafhængig antennetest konkluderer, hvilke telefoner der er bedst, når du skal på nettet eller tale i telefon.

(mere…)
Hvilken smartphone har en god antenne og giver bedst dækning?

BAGGRUND: Hvilken telefon har den bedste antenne og leverer bedst dækning på data og tale?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram