LG G3 – vi har prøvet LGs supermobil

WEB-TV: Oplev LG G3 helt tæt på – se designet, en række af funktionerne og det nye brugerinterface.

Selvom LG G3 har en stor 5.5” Quad-HD IPS skærm føles telefonen ikke helt så enorm, som man kunne frygte. De runde linjer og det at der hverken er knapper på fronten eller siderne, er med til at ændre oplevelsen af telefonen.

Web-TV: Oplev LG G3

LG G3 er mere lækker og knapt så buttet som forgængeren, og når der sammenlignes med Samsung Galaxy Note 3, der har 0.2 tommer større skærm, er det interessant at notere sig, at LG G3 på næsten alle punkter er mindre og lettere.

Skærm Opløsning Størrelse Vægt CPU
LG G3 5.5” 2560×1440 px 146.3 x 74.6 x 8.9 mm 149 gr Quad-core 2.6 GHz
G Note 3 5.7” 1080×1920 px 151.2 x 79.2 x 8.3 mm 168 gr Quad-core 2.3 GHz

Efter at have prøvet LG G3 må jeg sige, at jeg er positivt overrasket. Det er virkelig en spændende og interessant telefon, der selv i testversionen, fungerer godt.

LG G3 – her er alt du skal vide

Skygger og den glossy effekt på ikonerne og i brugerfladen er fjernet og erstattet med minimalistisk og fladt grafisk udseende.

Kameraet på 13 megapixels har laser-autofokus, og opdateret udgave af optisk billedstabilisering (OIS+).

Som tilbehør kommer der også et nyt cover kaldet ”quick circle ”. Hvordan det virker, kan du opleve i ovenstående video.

LG G3 lander i Danmark i slutningen af juni 2014.

LG G3 – pris og tilgængelighed i Danmark

Mere til historien

Telefonen kommer også med LG Health, som kan tracke løbeturen og ens skridt.

Læs også:
– LG G3 – duel mod konkurrenterne

Tags: , ,

Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.