Hvor stor er Nexus 6?

WEB-TV: Den er marginalt større end andre mobiler, tænker du måske, men hvor stor er Nexus 6 egentlig? Her får du svaret.

Hvis du har læst testen af Nexus 6 vil du allerede have set, at telefonen scorer topkarakter i vores test, men der er mere til historien.

Herunder kan du se et web-TV indslag, hvor du endnu engang kan kommet tæt på Nexus 6. Denne gang kan du opleve hvor stor den er, i forhold til andre telefoner som eksempelvis LG G3, Nokia Lumia 930, iPhone 6 Plus og Samsung Galaxy Alpha.

- Læs stor-testen af Nexus 6

Fremragende men stor

Fire favoritter på Nexus 6

Selvom smartphones kan mange ting, så er det nogle gange de mindre ting, man kommer til at holde mest af.

Jeg har fundet fire af mine favoritter på Nexus 6.

  1. USB-stikket er, efter min opfattelse, rigtigt placeret – centreret i bunden. Headsetstikket sidder i toppen, hvilket jeg også bifalder.
  1. Skærmen er imponerede flot. Med 6 tommer QHD-opløsning står billeder og grafik skarpt. Selvom farverne er lidt til den friske side, fremstår skærmbilledet rimeligt naturligt.
  1. Kameraet på 13 megapixels tager fornuftige billeder, også når det bliver lidt mørkt, men billeder bliver naturligvis flottest, når der er lys nok. Der er ingen dedikeret kameraknap. Heldigvis betyder det ikke noget, da volumentasterne kan benyttes som udløser.
  1. Android 5.0 Lollipop styresystemet er Googles bedste Android-version til dato. Mobilproducenterne behøver ikke længere tilpasse Android med overlays og skins. Det er nu langt lettere at forstå, hvad der foregår, da Android nu er væsentligt mere intuitivt i forhold til foregående versioner af systemet.

- Web-TV: Mere om Nexus 6

Mere til historien

Nexus 6 kan købes i Danmark på forskelige webshops. Dagsprisen ligger omkring 5.200 kroner for 64 GB versionen uden abonnement. Indtil videre har ingen af teleselskaberne taget Nexus 6 i sortiment.

Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram