Sony Xperia Z3 og Z3 Compact – bedst på Android

WEB-TV: Xperia Z3 og Z3 Compact er måske Sonys bedste produkter nogensinde. I dette efterår gør Sony det bedst på Android. Se testen her.

Sony har de seneste par år ingen katastrofeprodukter haft i porteføljen, og de to nye topmodeller Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact viser med alt tydelighed, at Sony arbejder på at fuldende og forfine produkterne til perfektion.

Jeg er ikke i tvivl om, at Z3’erne er dette efterårs bedste Android-produkter. Men husk. Mobilbranchen er lyn hurtig. Der kan jo pludselig komme en konkurrent bagfra og overraske. Det ændrer dog ikke ved, at Z3 og Z3 Compact er nogle virkelig gode telefoner.

Anmeldelse af Xperia Z3 og Z3 Compact

De to smartphones er stort set ens. Du går ikke på kompromis med hverken kamera, muligheder eller ydelse – og det, uanset om du vælger den ene eller den anden. Den store forskel ligger i produkternes fysiske størrelse, vægt og skærmstørrelse.

Dit valg står altså mellem en skærm på 4,6 tommer og en vægt på 129 gram eller 5,2 tommer skærm og 152 gram. Uanset hvilken du vælger, bliver du ikke skuffet.

Kameraets maksimalopløsning er 20,7 megapixels og selv i mørke omgivelser bliver billederne rigtigt gode. Desværre overbelyses fotos, når fotolys anvendes, men det håber vi Sony får løst i en eventuelt kommende softwareopdatering.

Selvom Sonys egne tests lover to døgns driftstid på batteriet er det ikke det du skal regne med. I hvert fald ikke hvis du bruger telefonen meget. Min oplevelse er, at det er tydeligt, at Sony har gjort meget for at holde strømforbruget i kort snor.

Du kan læse alle detaljer om de to topprodukter i vores store anmeldelser samt se vores web-tv anmeldelse af produkterne.

Test: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen
Test: Sony Xperia Z3 Compact – en Z3 der passer i lommen

Mere til historien

Sony Xperia Z3-serien indeholder også en Android-tablet med 8 tommer Full HD skærm. Sony Xperia Z3 Tablet Compact er markedets tyndeste og mest kompakte tablet.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 og S24+ test | Her er kompromiserne

TEST: Der er skåret ned på flere ting i Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+, men telefonerne er stadig pumpet med AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram