Sony Xperia Z3 og Z3 Compact – bedst på Android

WEB-TV: Xperia Z3 og Z3 Compact er måske Sonys bedste produkter nogensinde. I dette efterår gør Sony det bedst på Android. Se testen her.

Sony har de seneste par år ingen katastrofeprodukter haft i porteføljen, og de to nye topmodeller Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact viser med alt tydelighed, at Sony arbejder på at fuldende og forfine produkterne til perfektion.

Jeg er ikke i tvivl om, at Z3’erne er dette efterårs bedste Android-produkter. Men husk. Mobilbranchen er lyn hurtig. Der kan jo pludselig komme en konkurrent bagfra og overraske. Det ændrer dog ikke ved, at Z3 og Z3 Compact er nogle virkelig gode telefoner.

Anmeldelse af Xperia Z3 og Z3 Compact

De to smartphones er stort set ens. Du går ikke på kompromis med hverken kamera, muligheder eller ydelse – og det, uanset om du vælger den ene eller den anden. Den store forskel ligger i produkternes fysiske størrelse, vægt og skærmstørrelse.

Dit valg står altså mellem en skærm på 4,6 tommer og en vægt på 129 gram eller 5,2 tommer skærm og 152 gram. Uanset hvilken du vælger, bliver du ikke skuffet.

Kameraets maksimalopløsning er 20,7 megapixels og selv i mørke omgivelser bliver billederne rigtigt gode. Desværre overbelyses fotos, når fotolys anvendes, men det håber vi Sony får løst i en eventuelt kommende softwareopdatering.

Selvom Sonys egne tests lover to døgns driftstid på batteriet er det ikke det du skal regne med. I hvert fald ikke hvis du bruger telefonen meget. Min oplevelse er, at det er tydeligt, at Sony har gjort meget for at holde strømforbruget i kort snor.

Du kan læse alle detaljer om de to topprodukter i vores store anmeldelser samt se vores web-tv anmeldelse af produkterne.

- Test: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen
- Test: Sony Xperia Z3 Compact – en Z3 der passer i lommen

Mere til historien

Sony Xperia Z3-serien indeholder også en Android-tablet med 8 tommer Full HD skærm. Sony Xperia Z3 Tablet Compact er markedets tyndeste og mest kompakte tablet.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram