Sony Xperia Z3 og Z3 Compact – bedst på Android

8

WEB-TV: Xperia Z3 og Z3 Compact er måske Sonys bedste produkter nogensinde. I dette efterår gør Sony det bedst på Android. Se testen her.

Sony har de seneste par år ingen katastrofeprodukter haft i porteføljen, og de to nye topmodeller Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact viser med alt tydelighed, at Sony arbejder på at fuldende og forfine produkterne til perfektion.

Jeg er ikke i tvivl om, at Z3’erne er dette efterårs bedste Android-produkter. Men husk. Mobilbranchen er lyn hurtig. Der kan jo pludselig komme en konkurrent bagfra og overraske. Det ændrer dog ikke ved, at Z3 og Z3 Compact er nogle virkelig gode telefoner.

Anmeldelse af Xperia Z3 og Z3 Compact

De to smartphones er stort set ens. Du går ikke på kompromis med hverken kamera, muligheder eller ydelse – og det, uanset om du vælger den ene eller den anden. Den store forskel ligger i produkternes fysiske størrelse, vægt og skærmstørrelse.

Dit valg står altså mellem en skærm på 4,6 tommer og en vægt på 129 gram eller 5,2 tommer skærm og 152 gram. Uanset hvilken du vælger, bliver du ikke skuffet.

Kameraets maksimalopløsning er 20,7 megapixels og selv i mørke omgivelser bliver billederne rigtigt gode. Desværre overbelyses fotos, når fotolys anvendes, men det håber vi Sony får løst i en eventuelt kommende softwareopdatering.

Selvom Sonys egne tests lover to døgns driftstid på batteriet er det ikke det du skal regne med. I hvert fald ikke hvis du bruger telefonen meget. Min oplevelse er, at det er tydeligt, at Sony har gjort meget for at holde strømforbruget i kort snor.

Du kan læse alle detaljer om de to topprodukter i vores store anmeldelser samt se vores web-tv anmeldelse af produkterne.

Test: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen
Test: Sony Xperia Z3 Compact – en Z3 der passer i lommen

Mere til historien

Sony Xperia Z3-serien indeholder også en Android-tablet med 8 tommer Full HD skærm. Sony Xperia Z3 Tablet Compact er markedets tyndeste og mest kompakte tablet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer