Sony Xperia Z3 Tablet Compact – den tyndeste og mest kompakte tablet

2

Sony har netop forøget deres tablet-familie med Xperia Z3 Tablet Compact, der er markedets tyndeste og mest kompakte tablet til dato. Læs nærmere om den her.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Verdens tyndeste og letteste kompakte tablet er nu en realitet. Sony har netop præsenteret den vand- og støvtætte (IP65/68 certificeret) tablet med en skærm på 8 tommer. Skærmen er af typen Full HD Triluminos og Live Colour LED teknologi.

IP-certificeringen gør, at du kan have tabletten med på farten og sågar have den med i køkkenet til madlavningen og mange andre steder, hvor man normalt skal være påpasselig med tekniske enheder.

Processoren i enheden er en 2.5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 processor og Sonys strømsparerfunktion Stamina mode sørger for lang batteritid.

Derudover kommer Xperia Z3 Tablet Compact med 3 GB RAM, Qualcomm Adreno 330 GPU, 8.1 megapixels kamera, 2.2 megapixels frontkamera og vil blive tilgængelig både i en version med 4G og WiFi, samt en only-WiFi model.

Xperia Z3 Tablet Compact er desuden den eneste tablet med PS4 Remote Play, hvilket betyder du kan benytte din Xperia Z3 Compact til at forbinde og kontrollere dine spil på PlayStation 4. Applikationen PlayStation-App lader dig også bruge din enhed som en “second screen”.

Enheden er utrolig tynd  – og med kun en tykkelse 6,4 mm og en vægt på 270 gram er den nem at have med på farten.

Xperia Z3 Tablet Compact kommer i farverne sort og hvid.

Sony Xperia Z2 Tablet Compact kører på Android 4.4.4 ved salgsstarten som forventes at findes sted i november måned. Prisen for udgaven med 4G og WiFi samt 16 GB hukommelse vil ligge på 3.999 kroner.

Mere til historien

Sony oplyser desuden i pressemeddelelsen, at den mobile musikoplevelse også er blevet gen-opfundet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer