Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Denne uge har budt på præsentationen af HTC One M8 og en eksklusiv test af Lumigon T2 HD. Læs det og meget andet i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Den forgangne uge har været særligt præget af to produktpræsentationer, nemlig den længe ventede HTC One M8, der blev præsenteret i London og New York i starten af ugen. Den nye HTC One M8 skal forsøge, at vinde de tabte markedsandele tilbage til HTC.

 – HTC One (M8) – det første kig

HTC One M8 er en opgradering af HTC One M7, som har vundet en række priser rundt i verden for ”årets smartphone 2013”.

Men også den danske mobilproducent Lumigon havde noget nyt at fortælle denne uge. De er nemlig klar med telefonen Lumigon T2 HD, som lander i handlen i andet kvartal. Allerede nu har teleselskaberne 3 og Telenor oplyst, at de tager den i sortiment.

Mange danskere har sikkert også hørt om diskussionen om iPad og børn i den seneste uges tid, hvor også familievejleder Lola Jensen har været ude at sige det kan skade fællesskabet i familien, samt psykolog, forfatter og foredragsholder Camilla Carlsen Bechsgaard har skrevet, hvorfor man ikke skal bruge iPad’en som barnepige.

Den danske mobilmesse Hello 2014 er også løbet af staben den seneste uge, hvor MereMobil.dk blandt andet snakkede med Kazam, kiggede nærmere på retro-højttaleren Marshall

Sony kunne også oplyse, at Xperia Z2 desværre bliver forsinket i handlen herhjemme og ikke kommer i april måned, som det tidligere har været oplyst.

Microsoft har også frigivet Office til iPad.

Hitlisten uge 12 2014

01. Lumigon T2 HD – vikingerne kommer

02. HTC One M8 – alt om HTCs nye vidundermobil

03. HTC One M8 pris og tilgængelighed

04. Lumigon T2 HD – nu er den en realitet

05. Telenors webshop bestormet af nye kunder

06. HTC One 2014 M8 vs. HTC One M7

07. HTC One M8 også klar i Google Play Edition

08. TDC overvejer HTC One M8

09. HTC One M8 – se alle billederne

10. HTC One M8 – alle specifikationerne

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer