Sony Xperia Z2 forsinkes i Danmark

2

Sonys næste topmodel, Xperia Z2, kommer ikke på de danske butikshylder som planlagt.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2 (Foto: MereMobil.dk)

I 2013 var det HTC, der med lanceringen af HTC One blev ramt af forsinkelse. Denne gang er det Sony, som må bladre om på næste side i kalenderen.

Sony har tidligere på måneden overfor MereMobil.dk fastholdt en lancering i Danmark omkring den 11. april, men tingene i mobilbranchen ændrer sig med lynets hast, og nu lader det til, at danskerne må vente lidt længere, end hvad den oprindelige plan lovede.

Da vi spørger ind til om datoen holder, bekræfter Sony, at der er udfordringer med leveringen.

 – ”Xperia Z2 vil blive lanceret i dele af det nordiske marked i april. Vi arbejder ufortrødent på at maximere lagrene i april, men på grund af øget efterspørgsel og højere ordreindgang globalt, vil vi desværre ikke være i stand til at efterkomme efterspørgslen i alle lande og kanaler fra starten,” fortæller Morten Johansen, marketingchef hos Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk.

 – Xperia Z2 tåler mere vand end Galaxy S5

Måske først til maj

På grund af efterspørgsel i markeder som er større end det danske ser det ud til, at den nye Xperia-topmodel først lander omkring maj måned.

 – ”Det betyder desværre, at vi ikke får tilstrækkelig volumen til at lancere Xperia Z2 i Danmark før i maj, hvor produktet vil blive lanceret i alle kanaler,” forklarer Morten Johansen.

Prisen på Xperia Z2, inklusive Sony SmartBand, ligger aktuelt omkring 4.730 hos Bibob.dk, som umiddelbart er et af de billigste steder, ifølge Pricerunner. I hvert fald, hvis man også vil have SmartBand.

 – Web-TV: Første kig på Xperia Z2

Mere til historien

Det er godt 14 dage siden, at de første rygter om forsinkelse af Sony Xperia Z2 begyndte at løbe på nettet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer