Forsinkes lanceringen af Sony Xperia Z2?

0

Der er i disse dage skriverier om, at Sony Xperia Z2 bliver forsinket indtil slut april eller maj, men Sony Mobile Danmark afviser.

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)
Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Sony offentliggjorde deres næste flagskibsmodel Xperia Z2 under årets Mobile World Congress. Efter årets mobilkonference var meldingen, at Xperia Z2 rammer det danske marked omkring den 11. april, hvilket ventes at være samme dag Samsung Galaxy S5 rammer de danske butikker.

Sony Xperia Z2 og SmartBand – salgsstart og pris

Mens udvalgte markeder i Asien og Europa måske allerede får den i handlen i slutningen af marts.

Men nu rygtes det, at Sonys topmodel forsinkes og først kommer i handlen i enten slut april eller først i maj måned. Det skriver blandt andet Technologytell.com. Rygterne bunder i, at Xperia Z2 Tablet er landet i handlen i butikker i Hong Kong uden følgeskab af Xperia Z2, hvor det nu oplyses den rammer markedet i løbet af april.

Meldingen fra Sony Mobile Danmark er dog klar og her ventes ingen forsinkelse på lanceringen.

WEB-TV: Sony Xperia Z2 – se Sonys nye supermobil

– ”Nej, det har jeg ikke hørt noget om. Vi arbejder stadig udfra samme lanceringsplan i Danmark, som vi hele tiden har gjort,” oplyser Sony Mobile Danmark til MereMobil.dk.

Xperia Z2 kommer altså fortsat til salg i Danmark omkring den 11. april til en vejledende pris på omkring 5.500 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Sony Xperia Z2 kommer i farverne sort, hvid og lilla, om alle farver bliver tilgængelige hos alle forhandlere/teleselskaber er endnu uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer