TDC overvejer HTC One M8

Flere forhandlere og operatører får allerede den nye topmodel fra HTC i handlen i næste uge, men TDC overvejer fortsat om den kommer i sortiment.

HTC One M8

HTC One M8 (Foto: MereMobil.dk)

Salgsstarten på den nye HTC One M8 lyder allerede i næste uge. Flere danske operatører og forhandlere er også klar med det nyt flagskib på hylderne.

 - HTC One M8 – alt om HTCs nye vidundermobil

Men landet største teleselskab TDC overvejer fortsat, om HTC One M8 skal på hylderne.

- HTC One M8 – alle specifikationerne

- ”Indtil videre har vi ikke lagt os fast på en mulig introduktion af HTC One. Vi vil se salgspotentialet an det kommende stykke tid, og vil derefter vurdere om og eventuelt hvornår vi skal have HTC One i porteføljen,” lyder det fra TDCs indkøbschef, Morten Steen Jensen, til MereMobil.dk.

Så er man TDC-kunde og ønsker den nye HTC topmodel, skal man altså ikke lige forvente den lander på hylderne i nærmeste fremtid.

 - HTC One M8 – pris og tilgængelighed

Mere til historien

HTC One (M8) vil være at finde til salg hos alle de største forhandlere i Danmark fra og med mandag d. 31. marts 2014, heriblandt hos Telia, Call me, Telenor, CBB, Bibob, 3 og Elgiganten.

Læs også:

- HTC One M8 – se alle billederne

 

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram