HTC One M8 – pris og tilgængelighed

Den netop præsenterede HTC One M8 kommer i handlen allerede i næste uge hos flere danske operatører. Se hvem og hvad prisen bliver.

HTC One M8

HTC One M8 (Foto: MereMobil.dk)

Den længe ventede HTC One i en opgradret 2014-version er nu en realitet og den vil allerede være at finde på hylderne i de danske telebutikker i løbet af næste uge.

 – HTC One M8– alt om HTCs nye vidundermobil

Det betyder altså, at selvom HTC har valgt at offentliggøre deres topmodel senere end konkurrenterne Samsung og Sony, så lander HTCs altså i butikkerne inden.

Prisen bliver dog nogenlunde den samme, som de øvrige topmodeller, der inden længe vil ramme butikkerne. HTC oplyser prisen til, at blive 5.499 kroner uden abonnement for udgaven med 16 GB.

HTC One M8 – alle specifikationerne

HTC One (M8) vil være at finde til salg hos alle de største forhandlere i Danmark fra og med mandag d. 31. marts 2014, heriblandt hos Telia, Call me, Telenor, CBB, Bibob, 3 og Elgiganten.

Den nye HTC One kommer i farverne metalgrå, guld og sølv.

Mere til historien

HTC oplyser i pressemeddelelsen, at HTC One M8 vil kunne købes hos mere end 230 forhandlere verden over, dermed kan vi også forvente flere danske operatører og forhandlere kommer på. Ifølge listen i pressemeddelelsen, så vil telefonen også komme i sortiment hos TDC og Expert. Dog oplyser TDC til MereMobil.dk, at de netop nu overvejer om telefonen skal i sortiment.

Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram