HTC One M8 – pris og tilgængelighed

2

Den netop præsenterede HTC One M8 kommer i handlen allerede i næste uge hos flere danske operatører. Se hvem og hvad prisen bliver.

HTC One M8
HTC One M8 (Foto: MereMobil.dk)

Den længe ventede HTC One i en opgradret 2014-version er nu en realitet og den vil allerede være at finde på hylderne i de danske telebutikker i løbet af næste uge.

 – HTC One M8– alt om HTCs nye vidundermobil

Det betyder altså, at selvom HTC har valgt at offentliggøre deres topmodel senere end konkurrenterne Samsung og Sony, så lander HTCs altså i butikkerne inden.

Prisen bliver dog nogenlunde den samme, som de øvrige topmodeller, der inden længe vil ramme butikkerne. HTC oplyser prisen til, at blive 5.499 kroner uden abonnement for udgaven med 16 GB.

HTC One M8 – alle specifikationerne

HTC One (M8) vil være at finde til salg hos alle de største forhandlere i Danmark fra og med mandag d. 31. marts 2014, heriblandt hos Telia, Call me, Telenor, CBB, Bibob, 3 og Elgiganten.

Den nye HTC One kommer i farverne metalgrå, guld og sølv.

Mere til historien

HTC oplyser i pressemeddelelsen, at HTC One M8 vil kunne købes hos mere end 230 forhandlere verden over, dermed kan vi også forvente flere danske operatører og forhandlere kommer på. Ifølge listen i pressemeddelelsen, så vil telefonen også komme i sortiment hos TDC og Expert. Dog oplyser TDC til MereMobil.dk, at de netop nu overvejer om telefonen skal i sortiment.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer