HTC One M8 – se alle billederne

0

GALLERI: Vi har samlet en række billeder af den nye topmodel fra HTC, der helt som ventet fik navnet HTC One (M8). Se billederne her.

HTC One M8
HTC One M8 (Foto: MereMobil.dk)

HTCs nye topmodel er nu en realitet. Vi har samlet en række billeder af det nye flagskib, som skal forsøge at vinde nogle af de tabte markedsandele tilbage til HTC.

 – HTC One M8 – alt om HTCs nye vidundermobil

Designet på HTC One (M7), udgaven fra sidste år, og den nye HTC One (M8) der netop er præsenteret er meget lig hinanden, men der er finjusteret nogle steder.

 – HTC One M8 – alle specifikationerne

Du kan se en række billeder herunder – både officielle pressefotos, samt nogle af de billeder vi har taget da vi lige havde den i hånden første gang.

 – HTC One M8 – pris og tilgængelighed

Skal du have den nye HTC One M8, så skal du ikke vente længe for HTC One (M8) vil være at finde til salg hos alle de største forhandlere i Danmark fra og med mandag d. 31. marts 2014, heriblandt hos Telia, Call me, Telenor, CBB, Bibob, 3 og Elgiganten.

Mere til historien

Du kan inden for kort tid læse en detaljeret anmeldelse af den nye HTC One M8 på MereMobil.dk. Vi er spændt på om den, ligesom forgængeren kan få topkarakter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer