HTC One M8 også klar i Google Play Edition

1

HTC offentliggjorde i går deres nye topmodel HTC One M8 med Sense 6.0, men den kommer også i en Google Play Edition.

HTC One M8 i Google Play Edition
HTC One M8 i Google Play Edition

Sammen med HTC One M8 blev det også i går offentliggjort, at HTC One M8 kommer i en Google Play Edition. Med Google Play Edition menes, at den er uden Sense 6.0 eller andre tilpasninger af Android 4.4.2 KitKat styresystemet, så kort og godt en ”ren Android”. Det skriver Androidguys.com.

HTC One M8 – alt om HTCs nye vidundermobil

Hardware-mæssigt er specifikationerne det samme, som den HTC One M8 version, der kommer med Sense 6.0 og de øvrige tilpasninger HTC har foretaget på Android-platformen.

 – TEST: Nexus 5 – derfor er den værd at købe

Der er allerede åbnet for pre-order på sølvversionen til 699 dollars, på den amerikanske Google Play Store. Det er endnu uvist om disse Google Play Editions vil kunne købes fra den danske Google Play Store, hvor der tidligere denne måned blev åbnet op for salg af hardware-enheder. Det er dog endnu kun Nexus 5, Nexus 7 og Google Chromecast, som kan købes. De Google Play Editions, der findes af Samsung Galaxy S4, HTC One osv. er ikke tilgængelige.

Men den danske Google Play Store har indtil videre ikke nogen tegn af en HTC One M8.

Mere til historien

Tidligere var det Nexus-modellerne, der er en udvalgt producent, som sammen med Google laver den første model med den nyeste Android-version. Men nu har producenterne også fået lov at lave deres topmodeller som “Google Editions”.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer