Kazam vil rekordvækste inden for et år

0

Ambitionerne hos Kazam er tårnhøje. Inden for et år, vil de være en fremtrædende spiller i Danmark.

I november 2013 lancerede den nye europæiske mobilprocent Kazam en række prisbillige Android-telefoner.

Udover prisen var salgsargumenterne dual-SIM og gratis telefon- og fjernsupport. Hvis skærmen inden for de første 12 måneder går i stykker, tilbydes kunden en udskiftning uden beregning.

Kazam Trooper X5.0 var den første telefon som landede til test, og selvom produktet i begyndelsen tegnede fornuftigt blev konklusionen, at den var alt for langsom, også når prisen blev taget i betragtning.

 – Test: Kazam Trooper X5.0

Vil have store markedsandele

De syv telefoner Kazam lancerede i efteråret blev i februar 2014 suppleret af yderligere 11 modeller. Nu tæller porteføljen også en octo-core og en 4G LTE telefon.

 – Læs om Kazam Tornado 2 5.0 og Tornado 2 5.5

 – ”Det går støt fremad. For hver uge stiger vores salg. Folk er glade for os når de lærer os at kende, og det er jo netop vores store udfordring lige nu,” siger Anders Gøtje, nordisk marketingchef i Kazam, til MereMobil.dk.

Men selvom brandopbygning tager tid sætter Kazam ikke sit lys under en skæppe.

 – ”Den normale mobilbruger skal om et år have styr på hvem vi er, og til den tid håber vi at have en markedsandel på 5-10 procent i Danmark,” lyder det fra Anders Gøtje.

Hvis Kazam indfrier ambitionerne vil det betyde, at de i starten af 2015 er på størrelse eller større end producenter som Nokia, Sony og LG.

Web-TV: Kazam om ambitionerne

Mere til historien

Smartphone-markedet i Danmark er ledet af Samsung og Apple. Ifølge tal fra GFK sad de to virksomheder på 46.6 % af markedet for smartphones, mens alle øvrige producenter måtte deles om resten.

Læs også:
Så mange smartphones købte vi i 2013

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer