Kazam lancerer 11 nye modeller

Mobilproducenten Kazam har netop lanceret tre nye mobil-serier, i alt 11 nye modeller, hvor af den ene er deres første 4G LTE-telefon.

Kazam Thunder 2 4.5L (Foto: Kazam)

Kazam Thunder 2 4.5L (Foto: Kazam)

Kazam er klar med flere nye smartphones, der tilhører serierne Thunder 2, Trooper 2 og Life. Telefonerne lanceres i starten af andet kvartal 2014.

- Kazam vil skabe sin succes på lave priser

Med i serien er den første 4G LTE telefon fra Kazam, der hedder Thunder 2 4.5L. Telefonen kommer med 1.2 GHz quad-core processor, 4.5 tommer skærm, 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort til 32 GB).

Kazam Thunder 2 4.5L har Android 4.3 og vejer 143,5 gram. Modsat de andre smartphones fra Kazam, så kommer denne kun med plads til ét enkelt SIM-kort.

- Podcast: Kazam – kom tæt på

- "Behovet for LTE telefoner fortsætter med at vokse i hele Europa. Vores lancering i dag viser vores engagement på markedet og vores evne til at reagere hurtigt," siger Michael Coombes, CEO, KAZAM.

- Vi ser nærmere på Kazam Trooper X5.0

Kazam Thunder 2 5.0 kommer også med en quad-core processor på 1.3 GHz, en skærm på 5 tommer, 1 GB RAM, 4 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort til 32 GB), dual-SIM, Android 4.4.2 og 147 gram.

Kazam opdaterer også deres nuværende Trooper-serie, så den nu omfatter fire modeller, disse kommer også i handlen fra andet kvartal. De har navnene Kazam Trooper 2 6.0, Kazam Trooper 2 5.0, Kazam Trooper 2 4.5 og Kazam Tropper 2 4.0.

- TEST: Kazam Trooper X5.0

Det er dog ikke alt hvad Kazam havde i ærmet, da de også fokuserer på området for telefoner med specialfunktioner. Kazam Life “easy to use”-serien har Smart SOS, som er en nødstopknap, der kan aktiveres til øjeblikkeligt at ringe op til fem forprogrammerede kontakter. En funktion flere af Doros ældre-venlige telefoner også har.

- WEB-TV: Sådan virker supportfunktionen hos Kazam

De nye fem feature-phones fra Kazam hedder Life R5, Life C5, Life C4, Life B4 og Life B2.

Alle telefonerne forventes at komme i Norden.

Mere til historien

Siden Kazam lancerede deres første smartphones i slutningen af 2013 har de tilbudt Kazam Rescue, gratis udskiftning af skærm og en to-årig garanti på alle deres telefoner.

Har du en Kazam-telefon, så kan du altid holde øje med http://www.kazam.mobi for opdateringer.

Kazam Tornado 348 test – tynd og sjusket

TEST: Ultra tynd, flot designet og god skærm, men også en stor gang sjusk. Læs vores Kazam Tornado test 348 her. (mere…)

Kazam Tornado 348 – verdens tyndeste smartphone, igen

Tornado 348 er med 5,15 millimeter en af verdens tyndeste smartphones, men den har ikke rekorden. Tornado 348 kommer til Danmark.

(mere…)
Kazam Thunder 340W – første Windows Phone

Kazam har netop offentliggjort, at de også vil udvikle mobiler på Windows Phone-platformen og den første smartphone er allerede klar. Læs om Kazam Thunder 340W her.

(mere…)
Kazam på vej med Windows Phone-telefoner

Mobilproducenten Kazam har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at de nu også vil udvikle smartphones med Windows Phone-platformen.

(mere…)
Første 4G-telefon fra Kazam lander i butikkerne nu

Kazam har netop sendt deres første 4G-smartphone ud i butikkerne til en skarp pris. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Kazam vil rekordvækste inden for et år

Ambitionerne hos Kazam er tårnhøje. Inden for et år, vil de være en fremtrædende spiller i Danmark. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram