Microsoft Office er klar til iPad

0

Microsoft har annonceret at en iPad -version af Microsoft Office er frigivet, og ligger klar til download allerede nu.

Microsoft afholdte pressemøde i San Fransicso, hvor den nye CEO, Satya Nadella, fortalte om deres ”mobile first, cloud first” vision. I ved samme lejlighed kunne han så også præsentere den nye touch-optimerede version af Office til iPad, samt en gratis udgave af Office Mobile til iPhone og Android.

Microsoft Office på vej til iPad

Rygterne har længe floreret om en Office version til iPad, men nu er den altså langt om længe en realitet.

For at få de velkendte programmer Word, Excel og Powerpoint på din iPad, så skal du installere programmerne separat, da det er tre forskellige applikationer. Det kræver samtidig også, at du har et Microsoft Office 365 abonnement.

Office til iPad er ikke en skrumpet version af den normale Office. Microsoft har forsøgt at gøre den simpel og ”rydde op”, så unødige funktioner er skåret væk, men samtidig skal man ikke føle, der mangler noget.

Du kan også benytte AirPlay sammen med Office til iPad, så du kan vise en PowerPoint præsentation på storskærm.

Du kan downloade Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint og Microsoft Word gratis til din iPad i Apples App Store.

Mere til historien

Et Microsoft Office 365 abonnement kan installeres på op til fem forskellige enheder. Dermed behøver du ikke købe forskellige versioner, hvis du eksempelvis både har Windows og Mac, da de fem enheder kan mikses, som du vil.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer