Telenors webshop bestormet af nye kunder

0

Tilbud om gratis simkort med 200 MB data lagde Telenors webshop ned.

Telenor gratis data-SIM-kort
Telenor gratis data-SIM-kort

Telenors nyeste tilbud lyder næsten for godt til at være sandt, og tilbuddet om et gratis simkort med 200 MB gratis data hver måned, har da også vakt en del opsigt.

Tilbuddet gav så meget ekstra pres på Telenors webshop, at webshoppen slet ikke kunne klare presset og måtte bukke under. Flere kunder blev således mødt med beskeden, at der var problemer med at gennemføre bestillinger på hjemmesiden.

 – Telenor udleverer gratis data SIM-kort

– “Vi oplever en overvældende interesse for vores data-simkort til tablet pc’er. Interessen er langt større, end vi havde turde håbe på, så det tyder på, at vi har ramt et behov hos folk,“ fortæller Telenors seniorrådgiver Tom Lehn-Christiansen og forsætter:

– ” Derfor er det selvfølgelig også ekstra ærgerligt, at vi i dag har haft nogle tekniske problemer på Telenor.dk, som vi er ved at lave en stor genopfriskning af netop nu. Fra omkring klokken 17:30 (torsdag) skulle der igen være hul igennem til at bestille simkortet på Telenor.dk. Vi beklager meget over for dem, der ikke har kunnet bestille på vores hjemmeside i løbet af dagen, men heldigvis har det hele dagen været muligt at bestille ved at gå ind i en af vores butikker eller ved at ringe til vores kundeservice.”

 – Telenor vinder netværkstest

Telenor ønsker ikke at oplyse, hvor stor en succes det nye tilbud indtil videre har været, men Tom Lehn-Christiansen kan dog fortælle, at interessen har været meget stor på tværs af alle selskabets salgskanaler.

Mere til historien

Telenors tilbud om gratis simkort med 200 MB data er et led i en ny strategi fra Telenor, hvor teleselskabet ønsker, at flere kunder afprøver teleselskabets mobilnetværk, der, ifølge en undersøgelse gennemført af Teknologisk Institut, er markant bedre end 3 og TDC.

Læs også:
Telenor har sat strøm til langtrækkende 4G-master
Telenor lancerer dæknings-applikation
Nyt dækningskort er mere præcist

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer