Denne uges mobilnyheder – uge 32

UGE 32: Apple har endnu ikke meldt noget ud om afsløringen af den kommende iPhone-model, men rygterne svirrer i stor stil. Læs mere om det og de øvrige nyheder fra ugen der er gået.

Ugens nyhederSkal man tro de seneste rygter, så begynder Apple så småt produktionen af de kommende iPhone-modeller i midten af september måned. Mens det også rygtes, at farven Rose Gold udgår i hvert fald til ”iPhone 8”.

Ligesom der også er rygter omkring en ny generation af Apple Watch.

Apple Watch tredje generation på vej – de seneste rygter

Producenten OnePlus har sagt farvel til den ellers meget populære model OnePlus 3T. Grunden til dette er, at der nu skal satses på nye modeller – nemlig OnePlus 5. Telefonen er ikke længere tilgængelig på OnePlus’ officielle webshop. Teleselskabet 3, som i Danmark har et eksklusivt samarbejde med OnePlus i Danmark, har også sagt farvel til telefonen. Men du kan være heldig at finde de sidste eksemplarer der er på lagrene i butikkerne.

Farvel til OnePlus 3T – en ellers fed smartphone

Facebook har desuden den seneste uge valgt, at lukke applikationen Grupper ned. Det betyder dermed, at Facebook-grupper fremadrettet kun kan tilgås via Facebooks hjemmeside eller applikation.

Facebook dropper Gruppe-app

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 32

  1. Samsung Galaxy S8 har vind i sejlene
  2. iPhone 8 fanget på live video
  3. Facebook og Messenger ramt af virus – sådan undgår du den
  4. Sådan forsøger teleselskaberne at undgå dyr roaming på EU-rejsen
  5. Android 7.1 er på vej til Samsung Galaxy S8
  6. Farvel til OnePlus 3T – en ellers fed smartphone
  7. iPhone SE afløser på vej i starten af 2018
  8. Google vil dårlige Android-apps til livs
  9. Apple Pay modtages ikke med åbne arme af bankerne
  10. Google vil angiveligt købe SnapChat

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Du kan stadigvæk nå at deltage i vores konkurrence om et eksemplar af HTC U11. Dette gør du på linket herunder.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram