Google vil angiveligt købe SnapChat

12

RYGTE: SnapChat er et af de mest populære sociale medier i verden. Facebook har tidligere ville købe men fik nej. Nu skulle Google været på banen.

Snapchat
Snapchat

SnapChat har haft en enorm vækst siden starten i 2011 og er i dag et af de mest benyttede sociale medier i verden. Særligt de unge bruger SnapChat.

Tilbage i 2013 bød Facebook 3 milliarder dollars for tjenesten, men det sagde SnapChat-chefen Evan Spiegel blankt nej til. Det skriver Mashable.com.

 – Snapchat opdateret med nye funktioner

Nu skulle Google så angiveligt være kommet med et bud på SnapChat. Buddet skulle ifølge TechCrunch være på hele 30 milliarder dollars eller hvad der svarer til omkring 188 milliarder danske kroner.

Ifølge kilden er Googles bud dog ikke nyt. Faktisk skulle buddet allerede være faldet sidste år, men er angiveligt fortsat gælde. Det virker dog hverken til, at være accepteret eller afslået. En inside-kilde hævder overfor Business Insider, at der fortsat er tale om et eventuelt salg.

Men nyheden om det eventuelle salg betød, at SnapChat aktien steg næsten 2 procent på børsen. Investorerne skulle også presse på for at få gennemført et salg.

Det er Evan Spiegel, og medgrundlægger Bobby Murphy, som i praksis har fuldmagt til at bestemme over selskabets fremtid.

 – Snapchat kan blive en af de største børsnoteringer

Begge selskaber har indtil videre nægtet at kommentere sagen.

Mere til historien

Hvor Evan Spiegel og Facebook-stifter Mark Zuckerberg skulle have et køligt forhold til hinanden så forholder det sig anderledes mellem Spiegel og Google-chef Eric Schmidt. Eric Schmidt har sågar været en nær rådgiver for Spiegel ligesom SnapChat benytter Googles business programmer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer