Google vil angiveligt købe SnapChat

RYGTE: SnapChat er et af de mest populære sociale medier i verden. Facebook har tidligere ville købe men fik nej. Nu skulle Google været på banen.

Snapchat

Snapchat

SnapChat har haft en enorm vækst siden starten i 2011 og er i dag et af de mest benyttede sociale medier i verden. Særligt de unge bruger SnapChat.

Tilbage i 2013 bød Facebook 3 milliarder dollars for tjenesten, men det sagde SnapChat-chefen Evan Spiegel blankt nej til. Det skriver Mashable.com.

 – Snapchat opdateret med nye funktioner

Nu skulle Google så angiveligt være kommet med et bud på SnapChat. Buddet skulle ifølge TechCrunch være på hele 30 milliarder dollars eller hvad der svarer til omkring 188 milliarder danske kroner.

Ifølge kilden er Googles bud dog ikke nyt. Faktisk skulle buddet allerede være faldet sidste år, men er angiveligt fortsat gælde. Det virker dog hverken til, at være accepteret eller afslået. En inside-kilde hævder overfor Business Insider, at der fortsat er tale om et eventuelt salg.

Men nyheden om det eventuelle salg betød, at SnapChat aktien steg næsten 2 procent på børsen. Investorerne skulle også presse på for at få gennemført et salg.

Det er Evan Spiegel, og medgrundlægger Bobby Murphy, som i praksis har fuldmagt til at bestemme over selskabets fremtid.

 – Snapchat kan blive en af de største børsnoteringer

Begge selskaber har indtil videre nægtet at kommentere sagen.

Mere til historien

Hvor Evan Spiegel og Facebook-stifter Mark Zuckerberg skulle have et køligt forhold til hinanden så forholder det sig anderledes mellem Spiegel og Google-chef Eric Schmidt. Eric Schmidt har sågar været en nær rådgiver for Spiegel ligesom SnapChat benytter Googles business programmer.

Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram