Snapchat opdateret med nye funktioner

0

Den seneste Snapchat opdatering giver dig mulighed for at sende snaps uden tidsbegrænsning, loope dine videoer og introducerer et “magisk viskelæder”.

Send snaps uden tidsbegrænsning (Foto: MereMobil)

Snapchat har netop udsendt en opdatering, som tilføjer en række nye funktioner til den populære app. Læs med her og se hvordan du bruger de nye features.

Snap løs uden tidsbegrænsning

Der er godt nyt, hvis du er træt af tidsbegrænsningen, når du sender snaps til dine venner. Nu er det nemlig muligt, at lade dine venner nyde dine billeder, så længe de vil.

I en pressemeddelelse skriver Snapchat: “Vi kender alle frustrationerne ved ikke at kunne nyde en snap fuldt ud – selv efter vi har set den igen. Vi vil gerne give dig muligheden for at lade modtageren nyde din snap som længe, som de vil. Når din ven er færdig med at se din snap og trykker for at lukke den, vil den blive slettet som normalt.

For at fjerne tidsbegrænsningen skal du klikke på stopurs-ikonet til højre og scrolle ned til uendelighedstegnet.

– Facebook vil konkurrere mod SnapChat

Loop dine videoer

Både Facebook og Instagram har været gode til at lade sig inspirere af funktioner fra Snapchat. Nu ser det ud til, at det går det går den anden vej. Snapchat introducerer nemlig muligheden for, at lade dine videoer afspille i et loop. Den nye funktion minder meget om Instagrams Boomerang funktion. Du kan vælge mellem at lade din video afspille én gang eller i et uendeligt loop.

Tryl uønskede elementer væk med det magiske viskelæder

Magic Eraser lader dig trylle uønskede billedelementer væk. Funktionen finder du ved at trykke på saks-ikonet. Magic Eraser ikonet er en cirkel med fire stjerner i. Funktionen fungerer ved, at du tegner en cirkel rundt om det, som du gerne vil fjerne. Snapchat indsætter nu elementer fra den øvrige baggrund.

– Instagram klar med SnapChat feature

Tegn med Emojis i Snapchat (Foto: MereMobil)

Tegn med Emojis på dine snaps

Det har længe været populært, at tegne på ovenpå snaps. Nu kan du også tegne med emojis. For at tegne med Emojis skal du vælge pen-ikonet og trykke på det røde hjerte. Nu kan du tegne løs på dine snaps med emojis.

Mere til historien

Hvis du bruger Android udgaven af Snapchat, kan du nu få dine allerbedste venner på forsiden af Snapchat app’en. Det betyder, at du nu endnu lettere kan komme i gang med at sende snaps til dine venner

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer