SnapChat kan blive en af de største børsnoteringer

Den populære beskedtjeneste SnapChat er på vej til at blive børsnoteret og kan blive en af de største nogensinde.

Snapchat

Snapchat

SnapChat er på vej til, at blive børsnoteret. Det ser ud til, at tjenesten kan blive 24 milliarder dollars værd, hvilket svarer til omkring 169 milliarder danske kroner. Dermed kan den også blive den største i USA siden kinesiske Alibaba gik på børsen i 2014. Her var børsværdien på 25 milliarder dollars. Det skriver Business.dk.

 – Ny opdatering til SnapChat vil bevare dine minder – forevigt

Det bliver dermed den tredjestørste børsnotering af et teknologiselskab nogensinde efter Alibaba og Facebook. Det skriver Reuters.

SnapChat er særligt populær hos de unge under 30 år. Der er hver dag omkring 161 millioner personer, som bruger SnapChat. Trods den store popularitet har tjenesten endnu ikke givet overskud. Faktisk var underskuddet på hele 514,64 millioner dollars i 2016.

 – Twitter nu også overhalet af SnapChat

Hvis forventningerne til børsnoteringen holder, så bliver SnapChat 60 gange sin omsætning værd. Dette er mere end dobbelt så meget, som da Facebook kom på børsen. Dette var ”kun” til 27 gange værdien af omsætningen.

Mere til historien

SnapChat blev startet tilbage i 2012 af Evan Spiegel, der er administrerende direktør, og Bobby Murphy. Det er også dem og strategidirektør Imran Khan, som får lov at ringe med klokken på børsen i New York for at markere startskuddet for børsnoteringen og den nye fremtid for SnapChat.

Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Ny lov kan gøre TikTok ulovlig i USA

Det amerikanske senat har vedtaget lov, som pålægger ByteDance, at frasælger sin amerikanske afdeling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram