SnapChat kan blive en af de største børsnoteringer

0

Den populære beskedtjeneste SnapChat er på vej til at blive børsnoteret og kan blive en af de største nogensinde.

Snapchat
Snapchat

SnapChat er på vej til, at blive børsnoteret. Det ser ud til, at tjenesten kan blive 24 milliarder dollars værd, hvilket svarer til omkring 169 milliarder danske kroner. Dermed kan den også blive den største i USA siden kinesiske Alibaba gik på børsen i 2014. Her var børsværdien på 25 milliarder dollars. Det skriver Business.dk.

 – Ny opdatering til SnapChat vil bevare dine minder – forevigt

Det bliver dermed den tredjestørste børsnotering af et teknologiselskab nogensinde efter Alibaba og Facebook. Det skriver Reuters.

SnapChat er særligt populær hos de unge under 30 år. Der er hver dag omkring 161 millioner personer, som bruger SnapChat. Trods den store popularitet har tjenesten endnu ikke givet overskud. Faktisk var underskuddet på hele 514,64 millioner dollars i 2016.

 – Twitter nu også overhalet af SnapChat

Hvis forventningerne til børsnoteringen holder, så bliver SnapChat 60 gange sin omsætning værd. Dette er mere end dobbelt så meget, som da Facebook kom på børsen. Dette var ”kun” til 27 gange værdien af omsætningen.

Mere til historien

SnapChat blev startet tilbage i 2012 af Evan Spiegel, der er administrerende direktør, og Bobby Murphy. Det er også dem og strategidirektør Imran Khan, som får lov at ringe med klokken på børsen i New York for at markere startskuddet for børsnoteringen og den nye fremtid for SnapChat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer