SnapChat kan blive en af de største børsnoteringer

Den populære beskedtjeneste SnapChat er på vej til at blive børsnoteret og kan blive en af de største nogensinde.

Snapchat

Snapchat

SnapChat er på vej til, at blive børsnoteret. Det ser ud til, at tjenesten kan blive 24 milliarder dollars værd, hvilket svarer til omkring 169 milliarder danske kroner. Dermed kan den også blive den største i USA siden kinesiske Alibaba gik på børsen i 2014. Her var børsværdien på 25 milliarder dollars. Det skriver Business.dk.

 - Ny opdatering til SnapChat vil bevare dine minder - forevigt

Det bliver dermed den tredjestørste børsnotering af et teknologiselskab nogensinde efter Alibaba og Facebook. Det skriver Reuters.

SnapChat er særligt populær hos de unge under 30 år. Der er hver dag omkring 161 millioner personer, som bruger SnapChat. Trods den store popularitet har tjenesten endnu ikke givet overskud. Faktisk var underskuddet på hele 514,64 millioner dollars i 2016.

 - Twitter nu også overhalet af SnapChat

Hvis forventningerne til børsnoteringen holder, så bliver SnapChat 60 gange sin omsætning værd. Dette er mere end dobbelt så meget, som da Facebook kom på børsen. Dette var ”kun” til 27 gange værdien af omsætningen.

Mere til historien

SnapChat blev startet tilbage i 2012 af Evan Spiegel, der er administrerende direktør, og Bobby Murphy. Det er også dem og strategidirektør Imran Khan, som får lov at ringe med klokken på børsen i New York for at markere startskuddet for børsnoteringen og den nye fremtid for SnapChat.

Børn tester sig for psykiske sygdomme på TikTok

Børn og unge diagnosticerer sig selv med blandt andet ADHD via TikTok. Det bekymrer Børns Vilkår.

(mere…)
Snapchat er blacklistet – ejeren er overrasket

I lighed med TikTok er Snapchat nu blacklistet. Ejeren af Snapchat er overrasket. De mener selv, at de gør meget ud af sikkerheden.

(mere…)
Nyt forældreværktøj i Snapchat

Et værktøj skal beskytte børn og unge på Snapchat, men er det nok?

(mere…)
Danskere overvejer sletning

Dilemma…. Fed underholdning eller farlig app? Skal TikTok fjernes fra telefonen?

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
DR lukker ned for TikTok

Det er slut med Curlingklubben og Adnan på TikTok, fortæller DR.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram