Ny opdatering til SnapChat vil bevare dine minder – forevigt

SnapChat er blevet kendt for, at være en applikation, der deler minder og øjeblikke hurtigt – og så er de væk. Men en ny opdatering ændrer på dette.

Snapchat

Snapchat

Da SnapChat kom frem og blev populær skilte den sig ud ved, at være anderledes end de andre apps, hvor man kunne dele billeder og lignende med venner og familie. På SnapChat forsvandt billeder og tekst nemlig igen lynhurtigt – men det er måske snart slut.

 - SnapChat bliver brugt 10 mia gange om dagen

En ny opdatering kommer nemlig med funktionen ”Memories” og lader dig gemme ”Snaps” i en mappe, der gør du altid kan se dine SnapChat-minder. Du kan også søge på sted eller motiv i ”Memories”.

Foruden kun at se minderne, så kan du også sende dem ud igen. Lidt som man på Facebook kan ”reposte” gamle opslag. Sender man ”minder” ud igen, så vil ældre billeder få en hvid ramme, dermed kan man se de adskiller sig fra gamle Snaps.

 - SnapChat kommer ikke til Windows-mobiler

Minder kan også placeres i en kategori, som gør de forbliver private. Denne hedder ”My Eyes Only”.

SnapChat ruller featuren ”Memories” ud og der er derfor nogle, som allerede har fået opdateirngen, mens der kan gå lidt tid før de sidste får den.

Du kan downloade SnapChat gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Tidligere i juni skrev vi, at SnapChat nu har mere end 150 millioner brugere hver eneste dag, ifølge Bloomberg. Dermed er SnapChat også større end Twitter.

Ny funktion på Snapchat skal gøre det mere sikkert for unge

Snapchat har netop lanceret en ny funktion, som hedder Family Center. Denne funktion skal gøre brugen af Snapchat mere sikker for unge under 18 år.

(mere…)
SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Snapchat fixer fejl

KORT NYT: Snapchat har fixet fejlen, der betød at appen lukkede ned.

(mere…)
Du skal ikke opdatere Snapchat - ny opdatering fejler

Stop! Du skal ikke installere den seneste opdatering af Snapchat til iPhone.

(mere…)
Snapchat-funktion på vej til Messenger – beskederne forsvinder

En ny funktion er på vej til Messenger. Forsvindingstilstand får beskederne til at forsvinde, som det kendes fra Snapchat. Udrulningen er i gang.

(mere…)
Snapchat er vækstet under coronapandemien

KORT NYT: Snapchat har netop fremlagt deres kvartalsregnskab, hvilket viser der er kommet flere brugere til under coronapandemien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram