Ny opdatering til SnapChat vil bevare dine minder – forevigt

1

SnapChat er blevet kendt for, at være en applikation, der deler minder og øjeblikke hurtigt – og så er de væk. Men en ny opdatering ændrer på dette.

Snapchat
Snapchat

Da SnapChat kom frem og blev populær skilte den sig ud ved, at være anderledes end de andre apps, hvor man kunne dele billeder og lignende med venner og familie. På SnapChat forsvandt billeder og tekst nemlig igen lynhurtigt – men det er måske snart slut.

 – SnapChat bliver brugt 10 mia gange om dagen

En ny opdatering kommer nemlig med funktionen ”Memories” og lader dig gemme ”Snaps” i en mappe, der gør du altid kan se dine SnapChat-minder. Du kan også søge på sted eller motiv i ”Memories”.

Foruden kun at se minderne, så kan du også sende dem ud igen. Lidt som man på Facebook kan ”reposte” gamle opslag. Sender man ”minder” ud igen, så vil ældre billeder få en hvid ramme, dermed kan man se de adskiller sig fra gamle Snaps.

 – SnapChat kommer ikke til Windows-mobiler

Minder kan også placeres i en kategori, som gør de forbliver private. Denne hedder ”My Eyes Only”.

SnapChat ruller featuren ”Memories” ud og der er derfor nogle, som allerede har fået opdateirngen, mens der kan gå lidt tid før de sidste får den.

Du kan downloade SnapChat gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Tidligere i juni skrev vi, at SnapChat nu har mere end 150 millioner brugere hver eneste dag, ifølge Bloomberg. Dermed er SnapChat også større end Twitter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer