Snapchat kommer ikke til Windows-mobiler

1

Ifølge udvikler af 6snap, en tredjeparts applikation af Snapchat, så er der en grund til, at en officiel Snapchat app ikke er tilgængelig på Windows platformen.

Snapchat
Snapchat

Der er formentlig mange Windows Phone-brugere, som har lagt mærke til at den ellers meget populære applikation Snapchat ikke er tilgængelig på Windows-platformen.

 – Slut med Instagram og Snapchat uden forældregodkendelse

Grunden til, at Snapchat ikke er tilgængelig til Windows platformen er ifølge Ruby Huyn fra Softpedia, der har udviklet tredjeparts-applikationen 6snap til Windows Phone platformen, at folkene bag Snapchat direkte hader Microsoft. Det skriver Tek.no.

Det er på Twitter, at Ruby Huyn har udtalt sig om Snapchats følelser over for Microsoft.

– ”They don’t care 🙂 They hate Microsoft and will do everything to kill you,” skrev Ruby Huyn på Twitter.

 – Facebook tester Snapchat lignende funktion

I øvrigt blev 6snap senere trukket tilbage efter, at Snapchat besluttede at blokere tredjeparts-applikationer af sikkerhedshensyn. Det skulle dog kun være på Windows-platformen, at Snapchat får deres advokater til at slå ned på dette, mens de stadig findes på iOS og Android. Det har selvsamme Huyn tidligere skrevet i et indlæg på Twitter.

SnapChat dropper indholdsproduktion

Snapchat selv har ikke udtalt sig om den manglende Windows applikation.

Mere til historien

Snapchat har fået en masse nye brugere i slutningen af 2015 og er ved at blive et af de største medier til smartphones. De seneste tal fra november 2015 viser, at der hver dag vises snaps og videoer mere end seks milliarder gange om dagen.

 

 


 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer