Facebook tester Snapchat lignende funktion

Facebook er det største sociale medie, men det gør ikke at folkene bag ligger på den lade side – tværtimod. Nu vil de gå i kødet på Snapchat.

Snapchat er i kanon vækst, og de har faktisk lige tredoblet deres visninger på blot seks måneder. Deres snaps, som forsvinder få sekunder efter man har set dem, er tilsyneladende så populære, at Facebook vil have en lignende funktion i deres Messenger.

Skærmbillede fra Buzzfeed

Skærmbillede fra Buzzfeed

Folk i Frankring havde opdaget en ny funktion i deres Messenger app, nemlig at de kunne tidsbestemme hvad de delte med andre, så beskeden ville selvdestrueres på bestemt tid, via et timeglas oppe i højre hjørne.

Det viser sig så, at Facebook tester funktionen i Frankrig, og vil rulle den ud til flere lande, hvis brugerne tager funktionen til sig.

Lugter familiært

If you cant beat ’em – Join them“, kan man rolig sige om dette træk, eftersom Facebook prøvede at opkøbe Snapchat for et par år siden, for den nette sum af tre milliarder dollars

Derudover kan man ikke lade være med at drage paralleller, til deres Slingshot App, som jo faktisk er et alternativ til Snapchat i forvejen.

Funktionen ser spændende ud omend det er et rip-off. Så er det blot at vente og se, om funktionen når videre ud i den hvide verden.

Mere til historien

Snapchat fik også en chatfunktion tilbage i 2014, der lagde op til mere konkurrence til den populære gigant, Facebook.


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.