Facebook klar med Slingshot – SnapChat-konkurrent

0

Facebook er klar med en konkurrent til blandt andet SnapChat, som du kan bruge, selvom du ikke har en Facebook-konto.

Screenshots fra Slingshot
Screenshots fra Slingshot

I sidste uge lancerede Facebook den nye SnapChat-konkurrent Slingshot på det amerikanske marked, men nu er den også klar til danske Android og iOS-brugere. Det skriver TheNextWeb.com.

Slingshot applikationen er en chat-applikation, ligesom SnapChat, som lader dig sende billeder, der slettes igen bagefter.

Snapchat tilføjer chat-funktion

Dog er der noget anderledes ved Slingshot i forhold til SnapChat, for du kan nemlig ikke se, hvad andre sender til dig, hvis du ikke sender et billede retur. Så du sender reelt set et billede retur, som svar på noget du endnu ikke ved hvad er. Desuden kan du tilføje tekst og tegninger. Det skriver Eb.dk.

– ”Vi har ønsket at lave noget, hvor alle skaber noget og ingen bare ser på,” forklarer folkene fra Facebooks Creative Labs, der løbende skal udvikle nye produkter og funktioner for Facebook, i et blogindlæg.

Det gør også, at Slingshot måske mere er til sjov og spas end til ”almindelige” samtaler.

For at bruge Slingshot er det ikke et krav, at du har en Facebook-konto. Men du kan ”koble” den op på en Facebook-konto, så dine Facebook-kontakter synkroniseres.

Du kan downloade Slingshot gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Læs mere om Slingshot her.

Mere til historien

Facebook forsøgte for omkring et halvt år tid siden, at købe den populære SnapChat-applikation. Men dette blev afslået og i stedet er Facebook klar med en konkurrent til den populære applikation.

Læs også:

Facebook på iOS har fået Snapchat-funktion

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer