Snapchat tilføjer chat-funktion

0

Snapchat startede som en tjeneste, hvor man kunne sende billeder til sine venner, men nu kan man også videochatte og sende beskeder uden billeder.

Snapchat
Snapchat

Der findes efterhånden et væld af forskellige kommunikationskanaler, hvad enten du er til de gamle tekstbeskeder, billeder eller video.

I øjeblikket foretrækker mange unge Snapchat, som kom på markedet med en anderledes tjeneste i forhold til konkurrenterne. Nemlig ved at det kun var muligt at se billederne i et kort øjeblik, hvorefter billederne blev ”destrueret”.

Unge dropper Facebook

Men i en ny opdatering tager Snapchat skridtet videre og tilføjer muligheden for, at brugerne nu kan både videochatte, samt chatte blot ved at skrive til hinanden.

Snapchat til iOS får opdatering

Videochatten eksisterer i sagens natur kun så længe samtalen er i gang. Men ligesom den oprindelige Snapchat tankegang med billederne, så forsvinder ordene i Snapchat-chatten også automatisk når chatten afsluttes. Du kan dog gemme en sætning ved, at trykke på den – så man kan ikke helt undgå at blive konfronteret med det man skriver. Lidt ligesom der også kan tages screenshots af de billeder der sendes.

Mere til historien

Foruden at tage screenshots af billeder du modtager via Snapchat, så er der selvfølgelig også lavet applikationer, der gør det muligt at gemme de billeder du modtager – uden modtageren er klar over dette eksempelvis applikationen Snapcrack.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer