Unge dropper Facebook

Mange unge flytter til andre sociale medier og dropper Facebook.

20131229-013423.jpgFlere unge mennesker dropper Facebook og flytter til andre sociale netværk, så forældrene ikke kan følge med i hvad der foregår.

Ifølge professor Daniel Miller fra University College London, så er det ikke engang kun så deres forbrug på Facebook reduceres, det eksisterer nærmest ikke for dem. Det skriver Eb.dk.

Daniel Miller har deltaget i en undersøgelse, der er finansieret af EU, som skal klarlægge de 16-18 åriges forbrug af sociale medier i otte lande, herunder blandt andet Storbritannien, Indien og Kina. Danmark er ikke med i undersøgelsen.

Kvinder dominerer på Facebook

Forbruget af det sociale netværk hos de unge er i faldende i de pågældende lande, det skriver avisen The Telegraph. Avisen citerer også professor Miller for at mene, at de unge kun holder deres Facebook-profil i live for at holde kontakt til ældre kontakter.

– “Unge mennesker vender sig fra det i bundter og bruger i stedet andre sociale netværk, mens de værste af alle mennesker, forældre, fortsætter med at bruge Facebook,” skriver Daniel Miller.

De netværk, som de bruger i stedet er, Instagram, Snapchat og WhatsApp.

Snapchat til iOS får opdatering

Mere til historien

Du kan finde MereMobil.dk på sociale netværk som Google+, Facebook, Twitter og LinkedIn.

Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Ny lov kan gøre TikTok ulovlig i USA

Det amerikanske senat har vedtaget lov, som pålægger ByteDance, at frasælger sin amerikanske afdeling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram