Unge dropper Facebook

4

Mange unge flytter til andre sociale medier og dropper Facebook.

20131229-013423.jpgFlere unge mennesker dropper Facebook og flytter til andre sociale netværk, så forældrene ikke kan følge med i hvad der foregår.

Ifølge professor Daniel Miller fra University College London, så er det ikke engang kun så deres forbrug på Facebook reduceres, det eksisterer nærmest ikke for dem. Det skriver Eb.dk.

Daniel Miller har deltaget i en undersøgelse, der er finansieret af EU, som skal klarlægge de 16-18 åriges forbrug af sociale medier i otte lande, herunder blandt andet Storbritannien, Indien og Kina. Danmark er ikke med i undersøgelsen.

Kvinder dominerer på Facebook

Forbruget af det sociale netværk hos de unge er i faldende i de pågældende lande, det skriver avisen The Telegraph. Avisen citerer også professor Miller for at mene, at de unge kun holder deres Facebook-profil i live for at holde kontakt til ældre kontakter.

– “Unge mennesker vender sig fra det i bundter og bruger i stedet andre sociale netværk, mens de værste af alle mennesker, forældre, fortsætter med at bruge Facebook,” skriver Daniel Miller.

De netværk, som de bruger i stedet er, Instagram, Snapchat og WhatsApp.

Snapchat til iOS får opdatering

Mere til historien

Du kan finde MereMobil.dk på sociale netværk som Google+, Facebook, Twitter og LinkedIn.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer