Facebook på iOS har fået Snapchat-funktion

En opdatering til Facebook på iOS-enheder gør det nu muligt, at du selv kan vælge hvem der skal se dine billeder.

Facebook Logo

Facebook Logo

Facebook har udsendt en opdatering til iOS-applikationen, hvor den største nyhed er muligheden for, at dele billeder med en udvalgt skare af dine venner.

 – Snapchat til iOS får opdatering

En funktion, der kunne minde om noget fra Snapchat. Og en af grundende til Snapchat er blevet så populært er, at du kan vælge hvem der ser dine billeder. Det gør brugerne deler billeder, som man måske ikke ønsker alle skal se.

Unge dropper Facebook

I den nyeste opdatering kan du vælge, at dele med alle vennerne eller vælge de enkeltpersoner, som du ønsker skal se det billede du netop er ved at dele. Modtagerne af billedet ses i toppen, som det kendes fra eksempelvis en besked.

Tidligere har du kunne dele med udvalgte venner, dog skulle du lave nye vennelister hver eneste gang, hvilket nok er noget de færreste har gidet.

 – Derfor har Facebook købt WhatsApp

Modsat Snapchat så forsvinder billederne på Facebook ikke efter nogle sekunder.

Formålet for Facebook med den nye funktioner er formentlig, at de håber brugerne vil bygge tættere relationer til Facebook-vennerne.

Mere til historien

Snapchat er et instant messaging-program til smartphones og tablets, hvor det er muligt at tage billeder, optage video og tilføje tekst og tegninger, og derefter sende det til venner. Beskederne er synlige et vist antal sekunder og destruerer derefter de sig selv. Disse beskeder kaldes “snaps”. Da snaps kun vises i begrænset tid er denne applikation også brugt til deling af  seksuelle billeder. Det er også muligt med relativt enkle midler til at gemme snaps. Der sendes mellem 350-400 millioner meddelelser om dagen (2013).

Skal Meta bruge DINE data til træning?

Hvis du ikke ønsker, at Meta skal bruge dine data til træning af kunstig intelligens, så er denne artikel værd at læse.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram