Snapchat har over seks milliarder visninger om dagen

0

Snapchat er vokset gevaldigt og ved at blive et af de største medier på din smartphone. De seneste seks måneder har tjenesten taget et kæmpe spring.

Folkene fra Snapchat har lige annonceret, at deres snaps og videoer bliver vist over seks milliarder gange om dagen. Det er et spring fra to milliarder visninger om dagen for blot seks måneder siden – altså en tredobling i antallet af visninger.

Snapchat
Snapchat

Det er så lidt misvisende i forhold til videodelen, da Snapchat tæller de med, som blot bliver åbnet i et split sekund, hvor Facebook først tæller en visning af en video, hvis den er set i mindst tre sekunder.

Derudover tæller Google’s YouTube visninger i antal timer, men det er dog stadig ret så imponerende, og det ser ud til at Snapchat fortsætter sin succes, ved bl.a. at give deres tjeneste mere diversitet, ved hjælp af funktioner som: Emojis, slowmotion og omvendt tid.

Mere til historien

Bruger over alt i verden er blevet chokeret over Snapchat’s samtykke, der giver dem lov til at dele og bruge alt indhold der bliver produceret på tjenesten.

Læs også
 – SnapChat dropper indholdsproduktion

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer