iPhone SE afløser på vej i starten af 2018

RYGTE: Der har været mange rygter om en efterfølger til iPhone SE. Nu forlyder de seneste, at en ny iPhone SE ikke er glemt og kommer i starten af næste år.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Apple sendte iPhone SE på markedet i april 2016 og siden da har det været forventet, at denne ville få en afløser. Men indtil videre har der været stille fra Apple omkring en afløser for iPhone SE. Der var forventninger om, at den ville blive offentliggjort til WWDC 2017 i juni, men også her blev vi forbigået. Rygterne har dog svirret løbende siden.

 – Milepæl: Over 30 millioner Apple Watch er solgt

Men nu forlyder det altså, at vi den ikke er glemt – men afløseren kommer i starten af 2018. Ifølge GSMArena.com, så skulle det ske i løbet af første kvartal 2018. Dermed vil det altså være omkring to år efter den første iPhone SE.

 – TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Rygterne svirrer allerede om modellen også i forhold til specifikationerne. Skærmstørrelsen ventes at være mellem 4 og 4,2 tommer, mens hukommelsesvarianterne skulle være på 32 GB til 128 GB intern hukommelse. Telefonen kommer med iOS 11 fra salgsstarten og formentlig et batteri på 1.700 mAh. Batteriet i iPhone SE er på 1.624 mAh.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Ifølge Macrumors.com ventes designet på efterfølgeren til iPhone SE at være mere lig iPhone 7-modellerne og altså gå væk fra ”iPhone 5-designet”.

 – Apple har solgt 1,2 milliarder iPhones

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret når der er nyt omkring iPhone SE-efterfølgeren.

Mere til historien

Det ventes, at Apple inden for kort tid vil frigive deres kommende iOS-version iOS 11, samt mindst en ny iPhone-model. Der kommer formentlig også flere modeller fra Apple, men du kan læse de seneste rygter om den måske kommende iPhone 8.

Læs også:
Er dette den endelige iPhone 8?
Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram