iPhone SE (2017) er lækket på billede

Der er nu lækket et billede af det, der ventes at være dette års iPhone SE. Se det lækkede billede, som byder på nyt design og materialevalg.

Lækkede billede af det der formodes at være den kommende iPhone SE (2017) (Kilde: GSMArena.com)

Lækkede billede af det der formodes at være den kommende iPhone SE (2017) (Kilde: GSMArena.com)

Apple introducerede iPhone SE på markedet sidste forår. Men 2017 har endnu ikke budt på en ny opgraderet variant, og der har faktisk også været stille på rygtebørsen om denne model – indtil nu.

 - Analytiker gætter på iPhone 8 lancering til WWDC

Der er netop lækket et billede af det, som altså ventes at være iPhone SE (2017). Denne gang er det ikke en ”iPhone 5S” med nyere indmad, hvis man skal tro det lækkede billede. Apple på vej til, at give iPhone SE et nyt design. Det skriver GSMArena.com.

Den nye iPhone SE vil få en ren glaskonstruktion, hvor hele bagsiden er en blank glasoverflade. Det formodes at være Ion-X glas, som også findes på Apple Watch Sport.

 - Apple imponerer ikke - iPad fortsætter nedturen

iPhone SE (2017) kommer umiddelbart ikke med dual-kamera, da det ser ud til kameraet på bagsiden kun består af et enkelt modul. LED-flashen er placeret under kameraet. Dette stemmer også overens med de billeder, som har været lækket af den kommende iPhone 8. Så det ventes, at der er en ”større” lighed mellem iPhone SE (2017) og iPhone 8-modellerne. Hvor iPhone SE (2016) ikke mindede om iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Der er endnu ikke oplysninger om, hvilke specifikationer vi kan forvente den nye iPhone SE vil komme med.

Om Apple vil afsløre noget omkring iPhone SE (2017) på deres keynote ved dette års WWDC er uvist.

- Apple har udsendt invitationer til WWDC-keynote

Mere til historien

Der er også fornylig lækket nye billeder og skitser af det, som ventes at være de kommende iPhone 8-modeller. Disse billeder kan du se her.

Læs også:
- iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram