Apple har udsendt invitationer til WWDC-keynote

0

I juni afholder Apple deres årlige udviklerkonference WWDC og nu er invitationen til deres åbningskeynote udsendt til pressen.

Apples invitation til åbningskeynoten til dette års WWDC
Apples invitation til åbningskeynoten til dette års WWDC

Apple har helt som ventet inviteret til åbningskeynote til deres årlige udviklerkonference. Datoerne for konferencen blev meldt ud i midten af februar måned.

Apple inviterer til WWDC 2017 – datoerne er officielle

Konferencen starter mandag den 5. juni og slutter fredag den 9. juni. Normalt er det dog kun på åbningsdagen, at der sker noget for offentligheden. Netop den føromtalte åbningskeynote.

De endelige invitationer er som sagt sendt ud og helt som forventet, så afholdes denne mandag den 5. juni klokken 19.00 dansk tid. Keynoten afholdes i McEnery Convention Center, og deltagerne vil være 5.000 udviklere og 1.000 ingeniører. Det skriver MacRumors.com.

Det forventes, at Apple løfter sløret for lidt af de kommende nyheder både inden for software og hardware til WWDC. Først og fremmest ventes det, at Apple vanen tro giver en smagsprøve på nogle af de største nyheder i den kommende iOS-opdatering. Denne ventes at få navnet iOS 11. Men også nyheder til macOS, tvOS og watchOS ventes, at blive fremvist.

Rygterne svirrer også om, at Apple arbejder på en ”Google Home”-konkurrent. Holder disse rygter vand, så vil denne måske blive offentliggjort denne aften.

Apple måske på vej med Google Home-konkurrent

Om vi også får nye iPad- og MacBook-modeller er uvist, men måske ikke helt utænkeligt. Eksempelvis kunne den tynde 12 tommer MacBook, som Apple lancerede i marts 2016 godt trænge til at komme i en opgraderet version.

Eventen vil traditionen tro blive livestreamet på hjemmesiden, samt Apple TV.

MereMobil.dk vil selvfølgelig også dække eventen, så du kan læse om alle nyhederne her hos os.

Mere til historien

Apple Watch Series 2 fra Apple, er et af de mest solgte armbåndsure i årets første kvartal. Uret blev et hit og rigtigt mange har købt det, selvom salgstallene langt fra er, hvad mange måske havde forventet for nogle få år siden. Smartwatches er fortsat et nichéprodukt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer