Apple har udsendt invitationer til WWDC-keynote

I juni afholder Apple deres årlige udviklerkonference WWDC og nu er invitationen til deres åbningskeynote udsendt til pressen.

Apples invitation til åbningskeynoten til dette års WWDC

Apples invitation til åbningskeynoten til dette års WWDC

Apple har helt som ventet inviteret til åbningskeynote til deres årlige udviklerkonference. Datoerne for konferencen blev meldt ud i midten af februar måned.

- Apple inviterer til WWDC 2017 – datoerne er officielle

Konferencen starter mandag den 5. juni og slutter fredag den 9. juni. Normalt er det dog kun på åbningsdagen, at der sker noget for offentligheden. Netop den føromtalte åbningskeynote.

De endelige invitationer er som sagt sendt ud og helt som forventet, så afholdes denne mandag den 5. juni klokken 19.00 dansk tid. Keynoten afholdes i McEnery Convention Center, og deltagerne vil være 5.000 udviklere og 1.000 ingeniører. Det skriver MacRumors.com.

Det forventes, at Apple løfter sløret for lidt af de kommende nyheder både inden for software og hardware til WWDC. Først og fremmest ventes det, at Apple vanen tro giver en smagsprøve på nogle af de største nyheder i den kommende iOS-opdatering. Denne ventes at få navnet iOS 11. Men også nyheder til macOS, tvOS og watchOS ventes, at blive fremvist.

Rygterne svirrer også om, at Apple arbejder på en ”Google Home”-konkurrent. Holder disse rygter vand, så vil denne måske blive offentliggjort denne aften.

- Apple måske på vej med Google Home-konkurrent

Om vi også får nye iPad- og MacBook-modeller er uvist, men måske ikke helt utænkeligt. Eksempelvis kunne den tynde 12 tommer MacBook, som Apple lancerede i marts 2016 godt trænge til at komme i en opgraderet version.

Eventen vil traditionen tro blive livestreamet på hjemmesiden, samt Apple TV.

MereMobil.dk vil selvfølgelig også dække eventen, så du kan læse om alle nyhederne her hos os.

Mere til historien

Apple Watch Series 2 fra Apple, er et af de mest solgte armbåndsure i årets første kvartal. Uret blev et hit og rigtigt mange har købt det, selvom salgstallene langt fra er, hvad mange måske havde forventet for nogle få år siden. Smartwatches er fortsat et nichéprodukt.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram