Apple måske på vej med Google Home-konkurrent

2

Apple vil offentliggøre ‘Siri højttaleren’, en Google Home-konkurrent, ved deres udviklerkonference i juni.

John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien - december 2016 (Foto: MereMobil.dk(
John G. med Google Home, Google Mountain View i Californien – december 2016 (Foto: MereMobil.dk(

Smarthomes er det alle forsøger, at udvikle produkter til. Google har Google Home og Amazon har Amazon Echo. Apple har endnu ikke en konkurrent i denne produktkategori, men det har de måske snart.

 – Google lover flere sprog til Google Assistant

Skal man tro rygterne så er de i hvert fald måske på vej med en Siri højttaler. Rygterne svirrer netop nu om, at en offentliggørelse på Apples udviklerkonference (World Wide Developer Conference) i juni er sandsynlig.

En af de der spår Apple er på vej med en Google Home-konkurrent er analytikeren Ming-Chi Kuo. Men han forventer dog ikke, at offentliggørelsen vil ske til WWDC, selvom salgsstarten vil være i løbet af i år. Det skriver The Verge.

 – Google Home omfavner nu Netflix

Dog kan fordelen ved, at præsentere den til WWDC være, at udviklerne går i gang med diverse ting til den hurtigst muligt.

Enheden forventes, at komme i handlen i løbet af 2017. Nærmere præcis salgsstart er ikke oplyst af de mange analytikere m.v., som altså spår enheden offentliggøres om lidt over en måneds tid.

Apple har i forvejen deres HomeKit, og derfor giver det god mening med en Google Home-konkurrent. Foruden Siri på smartphones vil det også gøre Apple styrket i konkurrencen med digitale assistenter.

Det ventes i øvrigt, at enheden vil få en højere pris end konkurrenterne.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter om en eventuel Siri højttaler.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om fremtiden for digitale assistenter, så lyt til MereMobil Podcast og episoden “Så vilde bliver de digitale assistenter“. Vi har besøgt Google i San Fransisco.

Mere til historien

Google afholder inden længe deres årlige udviklerkonference. Denne hedder Google I/O og måske de også har nyt at fortælle om “digitale assistenter”. Google I/O 2017 afholdes fra onsdag den 17. maj og til fredag den 19. maj. Læs mere om det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer