Apple måske på vej med Google Home-konkurrent

Apple vil offentliggøre ‘Siri højttaleren’, en Google Home-konkurrent, ved deres udviklerkonference i juni.

John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien - december 2016 (Foto: MereMobil.dk(

John G. med Google Home, Google Mountain View i Californien – december 2016 (Foto: MereMobil.dk(

Smarthomes er det alle forsøger, at udvikle produkter til. Google har Google Home og Amazon har Amazon Echo. Apple har endnu ikke en konkurrent i denne produktkategori, men det har de måske snart.

 – Google lover flere sprog til Google Assistant

Skal man tro rygterne så er de i hvert fald måske på vej med en Siri højttaler. Rygterne svirrer netop nu om, at en offentliggørelse på Apples udviklerkonference (World Wide Developer Conference) i juni er sandsynlig.

En af de der spår Apple er på vej med en Google Home-konkurrent er analytikeren Ming-Chi Kuo. Men han forventer dog ikke, at offentliggørelsen vil ske til WWDC, selvom salgsstarten vil være i løbet af i år. Det skriver The Verge.

 – Google Home omfavner nu Netflix

Dog kan fordelen ved, at præsentere den til WWDC være, at udviklerne går i gang med diverse ting til den hurtigst muligt.

Enheden forventes, at komme i handlen i løbet af 2017. Nærmere præcis salgsstart er ikke oplyst af de mange analytikere m.v., som altså spår enheden offentliggøres om lidt over en måneds tid.

Apple har i forvejen deres HomeKit, og derfor giver det god mening med en Google Home-konkurrent. Foruden Siri på smartphones vil det også gøre Apple styrket i konkurrencen med digitale assistenter.

Det ventes i øvrigt, at enheden vil få en højere pris end konkurrenterne.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter om en eventuel Siri højttaler.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om fremtiden for digitale assistenter, så lyt til MereMobil Podcast og episoden “Så vilde bliver de digitale assistenter“. Vi har besøgt Google i San Fransisco.

Mere til historien

Google afholder inden længe deres årlige udviklerkonference. Denne hedder Google I/O og måske de også har nyt at fortælle om “digitale assistenter”. Google I/O 2017 afholdes fra onsdag den 17. maj og til fredag den 19. maj. Læs mere om det her.

Google er på vej med AI-opgraderet assistent

Dansk eks-statsminister advarer mod for kraftige restriktioner på udviklingen af kunstig intelligens.

(mere…)
Endelig! Siri taler dansk

Det har taget sin tid, men nu er Siri til Apple TV og HomePod klar.

(mere…)
Steve Jobs død, iPhone 4S og Siri er nu 10 år

TILBAGEBLIK: Det er nu 10 år siden, at Apple præsenterede Siri, samt den populære iPhone 4S. Men det er også 10 år siden, at Steve Jobs døde.

(mere…)
Sonos arbejder på egen stemmeassistent

I fremtiden kan du måske ende med at sige ”Hey Sonos” i stedet for ”Hey Google”. Rygterne svirrer om, at Sonos arbejder på egen stemmeassistent.

(mere…)
Siri har måske afsløret datoen for Apples næste event

Apples stemmeassistent Siri kan meget vel have afsløret datoen for, hvornår Apple afholder næste event.

(mere…)
Google overvejer at droppe ”Hey Google”

Så snart du går ind i rummet, er Google Assistant klar til en kommando. Sådan fungerer en ny intern software, der er sluppet ud fra udviklingsteamet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram