Google I/O 2017 invitationerne er sendt ud

0

Den årlige udviklerkonference, som Google afholder, nærmer sig. Google har udsendt invitationerne til arrangementet, der afholdes i maj måned.

Gåden der fører til invitationen til Google I/O 2016 (Foto: Google)
Gåden der fører til invitationen til Google I/O 2016 (Foto: Google)

En af årets faste traditioner er Googles udviklerkonference, hvor de præsenterer en række nyheder og produkter. Arrangementet er særligt for udviklere, men der afholdes også en keynote, som tit får mange forbrugere til at se med hjemmefra.

 – Google vil lancere to Android Wear smarture i starten af 2017

Invitationerne til årets event er også sendt ud. Datoen er da ikke helt tydelig. Men hvis man løser gåden, der er lavet specifikt til udviklere, så kan man finde datoerne og den ”rigtige” invitation.

Invitationen til Google I/O 2016 (Foto: Google)
Invitationen til Google I/O 2016 (Foto: Google)

Vi skal nok lige hjælpe lidt. Datoerne for den 10. Google I/O-event er fra onsdag den 17. maj til fredag den 19. maj 2017.

 – Google Assistant på vej til Android TV

Eventen finder sted på den åbne sceneplads Shoreline Amphitheatre i Mountain View, Californien. Der er plads til op mod 22.500 gæster.

Det endelige program er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

Google I/O 2016 blev afholdt onsdag den 18. maj 2016 og frem til og med fredag den 20. maj. Her blev blandt andet præsenteret applikationerne Google Duo og Google Allo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer