Google vil lancere to Android Wear smarture i starten af 2017

0

Google vil lancerer to topmodel-smartwatches i det første kvartal af 2017, og samtidig får nuværende modeller Android Wear 2.0

Android Wear 2.0
Android Wear 2.0

Googles Product manager af Android Wear, Jeff Chang, har talt med det Amerikanske medie The Verge i et eksklusivt interview. Chang kan løfte sløret for noget af det, som mange har ventet på. Nyt smartwatch hardware.

 – Android Wear 2.0 fornyer smartwatches

Google vil nemlig lave to smartwatches i samarbejde med en endnu ukendt producent. Chang ville dog ikke løfte sløret for hvem det var, men Google har tidligere haft samarbejde med Samsung, HTC og Huawei. Jeff Chang kunne dog fortælle, at det blot er et samarbejde, og at de to nye ure ikke vil have Google branding, eller Pixel navn for den sags skyld.

 – Ikke alle smartwatches får Android Wear 2.0

Samarbejdet vil udelukkende være for at promovere opdateringen af Android Wear 2.0. Den ukendte producent har dog tidligere produceret Android Wear og det udvider jo mændgen af potentielle producenter en del. Lenovo’s Moto 360 har tidligere været i fokus, ligesom Google også har brugt LG Urbane 2 og Huawei Watch til Android Wear 2.0 produktdemonstrationer.

De to nye Android smartwatches vil formentlig blive præsenteret til CES i Lag Vegas i Januar, ligesom de store ur-producenter forventes at lancere noget Android Wear 2.0 på en juvelmesse, BaselWorld, i Schweiz, til marts.

Flere gamle smartwatches får Wear 2.0

Jeff Chang kunne i interviewet også løfte sløret for, at en lang række af de nuværende smartwatches med Android også får Android Wear 2.0. Det er dog ikke alle, der får den nye opdatering. Blandt andet er Sony helt fraværende. Så du kan se listen herunder.

De nuværende Android Wear smartwatches vil få opdateringen kort efter, at de to nye smartwatches bliver lanceret, som forventes at være første kvartal i 2017.

 • Moto 360 Gen 2
 • Moto 360 Sport
 • LG Watch Urbane 2nd Edition LTE
 • LG Watch Urbane
 • LG G Watch R
 • Polar M600
 • Casio Smart Outdoor Watch
 • Nixon Mission
 • Tag Heuer Connected
 • Fossil Q Wander
 • Fossil Q Marshal
 • Fossil Q Founder
 • Michael Kors Access Bradshaw Smartwatch
 • Michael Kors Access Dylan Smartwatch
 • Huawei Watch
 • Huawei Watch Ladies
 • Asus ZenWatch 2
 • Asus ZenWatch 3

Mere til historien

Android Wear blev lanceret marts 2014 så nu snart tre år senere er det passende med en stor opdatering. Wear 2.0 blev lanceret i maj til Google I/O.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer