Apple har solgt 1,2 milliarder iPhones

Den første iPhone kom på markedet i sommeren 2007. Siden da er det gået stærkt. Apple har nu solgt mere end 1,2 milliarder iPhones på verdensplan.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

Apple solgte i årets andet kvartal 41 millioner eksemplarer af deres iPhone. Det er dog langt fra rekorden, som kvartalet (oktober-december 2016) stod for. Her blev der solgt 78,29 millioner iPhones.

 - Mobiltrafikken i Danmark ejes af iPhone og iPad

Generelt er det altid i julekvartalet hvor der sælges flest iPhones. Det passer også med, at det oftest er deromkring de nye modeller lanceres.

Siden den første iPhone kom på markedet i udvalgte lande i sommeren 2007 har Apple nu solgt mere end 1,2 milliarder iPhone-modeller. Du kan se salget af iPhones fordelt over kvartaler fra 2011 og frem til nu i vores grafik herunder.

[infogram id="apple_regnskab-82" prefix="GVq"]

iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)

iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)

Forventningerne til den kommende iPhone-model er også store – måske også større end de senere år, da det er 10 års jubilæet for den første iPhone-model.

- iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Apple forventes, at lancere mindst en ny iPhone-model i løbet af efteråret. Netop nu florerer rygterne om en kommende iPhone 8 i stor stil – og selv Apple er kommet til at lække nogle oplysninger om en kommende topmodel.

- Så godt sidder Apple på Danmark

Mere til historien

Det er ikke kun hardwaren på iPhones, som har ændret sig igennem årene. Også softwaren iOS har ændret sig markant igennem årene. Du kan se mere om, hvordan softwaren har ændret sig siden 2007 og frem til 2017 her.

Læs også:
-
Apple skabte en ny industri med App Store
 - Dengang iPhone kom til Danmark

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram