Apple har solgt 1,2 milliarder iPhones

17

Den første iPhone kom på markedet i sommeren 2007. Siden da er det gået stærkt. Apple har nu solgt mere end 1,2 milliarder iPhones på verdensplan.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

Apple solgte i årets andet kvartal 41 millioner eksemplarer af deres iPhone. Det er dog langt fra rekorden, som kvartalet (oktober-december 2016) stod for. Her blev der solgt 78,29 millioner iPhones.

 – Mobiltrafikken i Danmark ejes af iPhone og iPad

Generelt er det altid i julekvartalet hvor der sælges flest iPhones. Det passer også med, at det oftest er deromkring de nye modeller lanceres.

Siden den første iPhone kom på markedet i udvalgte lande i sommeren 2007 har Apple nu solgt mere end 1,2 milliarder iPhone-modeller. Du kan se salget af iPhones fordelt over kvartaler fra 2011 og frem til nu i vores grafik herunder.

[infogram id=”apple_regnskab-82″ prefix=”GVq”]

iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)
iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)

Forventningerne til den kommende iPhone-model er også store – måske også større end de senere år, da det er 10 års jubilæet for den første iPhone-model.

iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Apple forventes, at lancere mindst en ny iPhone-model i løbet af efteråret. Netop nu florerer rygterne om en kommende iPhone 8 i stor stil – og selv Apple er kommet til at lække nogle oplysninger om en kommende topmodel.

Så godt sidder Apple på Danmark

Mere til historien

Det er ikke kun hardwaren på iPhones, som har ændret sig igennem årene. Også softwaren iOS har ændret sig markant igennem årene. Du kan se mere om, hvordan softwaren har ændret sig siden 2007 og frem til 2017 her.

Læs også:
Apple skabte en ny industri med App Store
 – Dengang iPhone kom til Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer