iPhone 8 fanget på live video

RYGTE: En kort video af en sort enhed, som forventes at være den iPhone Apple inden længe vil afsløre, er nu lækket.

Der går snart ikke en dag uden der lækkes nye oplysninger om den eller de kommende iPhone-modeller. Denne gang er det en kort live video af en sort enhed, som altså ventes at være den kommende iPhone-model, at Apple vil offentliggøre i september. Det skriver GSMArena.com.

 - iPhone 8 produktionen starter i midten af september

Videoklippet er kun 5 sekunder langt og virkelig optaget i dårlig kvalitet. Men dual-kameraet på bagsiden kan ses. Ligeledes er der noget dual-kamera lignende noget på fronten. Dette ventes at skulle benyttes til det rygtede ansigtsgenkendelse. Du kan se videoen herunder.

Video: iPhone 8 in black - front and back

På højre side af telefonen ses power knappen, mens ”mute-knappen” og volumen-knappen er på venstre side. Dette er de også på iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

 - iPhone 8 kommer nok ikke i Rose Gold

Apple har ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer, der netop nu huserer omkring deres kommende lancering af nye enheder.

Mere til historien

Apple har netop nu frigivet den fjerde betaversion af iOS 11, der bliver frigivet i den endelige version i løbet af efteråret. Det er endnu uvist præcis hvornår den frigives.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram