Apple udgiver fjerde udgave af iOS 11-beta til offentligheden

iOS-brugere, som deltager i Apples betaprogram for iOS 11, har for nylig fået en ny opdatering, der ikke byder på de helt store ændringer.

Ivrige iPhone-brugere fik i slutningen af juni mulighed for at være testpiloter på den kommende udgave af styresystemet iOS kaldet iOS 11. Apple valgte nemlig at frigive en betaversion, som alle kunne downloade, såfremt man tilmeldte sig beta-programmet.

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Kontrolcenter på iPhone med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

I går aftes har Apple så lanceret en mindre opdatering. Det skriver Apple-sitet 9To5Mac. Den nye beta er den fjerde i rækken siden slutningen af juni. Brugere af betaen rapporterer på det sociale nyhedsside Reddit, at betaen er mere stabil end den forrige udgave. Apple advarer dog om, at betaen langt fra er lige så stabil den version af iOS, som almindelige brugere har installeret på deres iOS-apparater.

 – Nu kan du hente iOS 10.3.3 og opdateringer til andre Apple produkter

Den endelige version af iOS 11 ventes lanceret til efteråret, hvor alle iPhone-brugere kan downloade den nye software.

 – Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

iOS 11 byder på en række forbedringer sammenlignet med iOS 10, der kører på mange danske iPhones. Eksempelvis iMessage bliver med iOS 11 cloud-baseret. Det vil sige, at alle beskeder ligger i skyen og automatisk synkroniserer med de enheder, som Apple-kontoen knytter sig til. Desuden bliver det muligt at overføre penge til venner og bekendte via Apple Pay, som kommer til Danmark inden årets udgang.

 – iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Det er ikke kun styresystemet til iPhones, iPads og iPod Touch som får en ny lakering til efteråret. Både styresystemet til Apple Watch og tvOS til Apple TV bliver opdateret. Det samme gør i øvrigt macOS.

Det er også muligt at testkøre betaer til macOS og tvOS, men for at prøve betaen til watchOS skal man være registeret som udvikler.

Mere til historien

Hvis man selv ønsker at prøve kræfter med Apples betasoftware kan man melde sig som tester her.

Læs også:
Apple Watch tredje generation på vej – de seneste rygter

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram