Nu kan du hente iOS 10.3.3 og opdateringer til andre Apple produkter

9

Apple har frigivet iOS 10.3.3 til iPhone og iPad. Den kan nu downloades. Der er også opdateringer til Mac, Apple TV og Apple Watch.

ios 10_3_3 update
Nu kan du hente iOS 10.3.3 til iPhone og iPad (Foto: MereMobil.dk)

Apple har frigivet en ny softwareopdatering til iPhone og iPad. Opdateringen lyder versionsnummer iOS 10.3.3.

WEB-TV: 3 ting du skal prøve i iOS 10.3 på iPhone og iPad

Der er tale om en mindre opdatering, der primært byder på fejlrettelser og forbedringer. Deriblandt en sikkerhedsopdatering. Derfor anbefales du klart at opdatere dine enheder.

TIP: Sådan opdaterer du iPhone eller iPad til ny iOS

Du kan downloade opdateringen over-the-air på alle kompatible enheder. Foruden over-the-air kan den også hentes via iTunes på Mac eller PC.

Derudover kan du også opdatere MacOS til 10.12.6, tvOS på Apple TV bliver nu version 10.2.2 mens WatchOS på Apple Watch har versionsnummeret 3.2.3.

Dette skal du vide om iOS 11

Den næste store opdatering til iPhone og iPad hedder iOS 11. En smagsprøve på denne blev fremvist ved Apples udviklerkonference WWDC i starten af juni. Den er netop nu ude i en af de første betaversioner. Den endelige version af iOS 11 frigives i løbet af efteråret.

PREVIEW: Med iOS 11 begynder iPad at minde og Macbook

Husk det er altid en god idé, at lave en backup af din iPhone eller iPad inden du opdaterer den.

TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Mere til historien

Der findes iPhones og iPads i rigtigt mange danske hjem, hvilket gør mange downloader og installerer applikationer på flere forskellige enheder og betaler for samme applikation flere gange. Familiedeling giver dig fuld kontrol over børnenes køb af app, og så kan du tilmeld spare penge, da app-køb deles i familien. Du kan blive klogere på familiedeling i vores guide.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer