Apple Pay kommer til Danmark senere i år, bekræfter Apple

Apple har netop bekræftet, at Apple Pay kommer til Danmark, Sverige og Finland senere i år.

Apple Pay

Apple Pay kommer til Danmark i løbet af fjerde kvartal i år (Foto: Apple)

Opdateret: Onsdag den 2. august 2017 klokken 9.45 med lydklip og yderligere info.

Apple arbejder med at udrulle betalingstjenesten Apple Pay til Danmark, Sverige og Finland. Lanceringen finder sted senere i år. Nyheden kom da Apples CEO Tim Cook sammen med Luca Maestri, CFO i Apple, fremlagde Apples regnskab for tredje kvartal.

Der blev ikke givet detaljer omkring lanceringsdato eller om butiks- og banksamarbejder. Derimod var det blot et meget kort og præcist statement, nærmest i en bisætning.

Vi har over længere tid set hvordan Apple spreder tjenesten til flere lande, og nu kommer der nogle nordiske med, langt om længe.

Apple Pay er aktuelt tilgængelig i USA, Storbritannien, Canada, Australien, Kina, Singapore, Schweiz, Singapore, Frankrig, Hong Kong, Rusland, New Zealand, Japan, Spanien, Irland, Guernsey, Isle of Man, Jersey, Taiwan, Italien, San Marino og Vatican City.

- "Med næsten 90 procent af alle transaktioner globalt er Apple Pay, uden sammenligning, den største NFC-baserede mobilbetalingstjeneste i verden," sagde Luca Maestri, CFO, ved fremlæggelsen af regnskabet.

Allerede nu har Humac, der i Danmark er autoriseret Apple forhandler, meldt sig klar til at modtage betaling med Apple Pay, når tjenesten åbner.

- Humac: Vi er klar til at modtage Apple Pay

Samsung rører for tiden også på sig omkring Samsung Pay. Det seneste nye er, at Samsung Pay måske vil kunne bruges på telefoner, der ikke er produceret af Samsung.

- Brugerne dumper Nets’ dankort-app

MereMobil.dk følger selvfølgelig op på sagen, når Apple har meldt ud præcis, hvornår tjenesten rammer det danske marked.

Her bekræftes Apple Pay til Danmark

Mere til historien

Hvordan MobilePay og Nets mobile dankort vil klare sig fremadrettet i Danmark, der som bekendt er “iPhone land” afhænger naturligvis af udbredelsen af Apple Pay i forhold til de konkurrerende tjenester.

Læs også:
- TIP: Sådan betaler du med mobilen i Coops butikker

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram