Apple Pay kommer til Danmark senere i år, bekræfter Apple

Apple har netop bekræftet, at Apple Pay kommer til Danmark, Sverige og Finland senere i år.

Apple Pay

Apple Pay kommer til Danmark i løbet af fjerde kvartal i år (Foto: Apple)

Opdateret: Onsdag den 2. august 2017 klokken 9.45 med lydklip og yderligere info.

Apple arbejder med at udrulle betalingstjenesten Apple Pay til Danmark, Sverige og Finland. Lanceringen finder sted senere i år. Nyheden kom da Apples CEO Tim Cook sammen med Luca Maestri, CFO i Apple, fremlagde Apples regnskab for tredje kvartal.

Der blev ikke givet detaljer omkring lanceringsdato eller om butiks- og banksamarbejder. Derimod var det blot et meget kort og præcist statement, nærmest i en bisætning.

Vi har over længere tid set hvordan Apple spreder tjenesten til flere lande, og nu kommer der nogle nordiske med, langt om længe.

Apple Pay er aktuelt tilgængelig i USA, Storbritannien, Canada, Australien, Kina, Singapore, Schweiz, Singapore, Frankrig, Hong Kong, Rusland, New Zealand, Japan, Spanien, Irland, Guernsey, Isle of Man, Jersey, Taiwan, Italien, San Marino og Vatican City.

- "Med næsten 90 procent af alle transaktioner globalt er Apple Pay, uden sammenligning, den største NFC-baserede mobilbetalingstjeneste i verden," sagde Luca Maestri, CFO, ved fremlæggelsen af regnskabet.

Allerede nu har Humac, der i Danmark er autoriseret Apple forhandler, meldt sig klar til at modtage betaling med Apple Pay, når tjenesten åbner.

- Humac: Vi er klar til at modtage Apple Pay

Samsung rører for tiden også på sig omkring Samsung Pay. Det seneste nye er, at Samsung Pay måske vil kunne bruges på telefoner, der ikke er produceret af Samsung.

- Brugerne dumper Nets’ dankort-app

MereMobil.dk følger selvfølgelig op på sagen, når Apple har meldt ud præcis, hvornår tjenesten rammer det danske marked.

Her bekræftes Apple Pay til Danmark

Mere til historien

Hvordan MobilePay og Nets mobile dankort vil klare sig fremadrettet i Danmark, der som bekendt er “iPhone land” afhænger naturligvis af udbredelsen af Apple Pay i forhold til de konkurrerende tjenester.

Læs også:
- TIP: Sådan betaler du med mobilen i Coops butikker

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram