Samsung Pay åbnes måske for “ikke Samsung”-telefoner

Ifølge flere medier vil Samsung give andre smartphone-producenter mulighed for at anvende Samsung Pay.

Samsung Pay (Foto: Samsung)

Samsung Pay (Foto: Samsung)

Ifølge rygtebørsen er Samsung tilsyneladende på udkig efter at gøre dens mobilbetalingstjeneste Samsung Pay tilgængelig på tværs af forskellige mærker af smartphones. Det skriver Android Authority med udspring i en kilde, som til Gadgets360 siger, at Samsung har en føler ude hos konkurrenterne for at indlede et samarbejde om, at udbrede Samsung Pay.

Det er således et større skridt Samsung er ved at tage. Indtil for nylig var tjenesten nemlig forbeholdt Samsungs topmodeller, men mellemklasse-telefoner er nu også begyndt at understøtte tjenesten.

For at en mobil skal kunne køre Samsung Pay skal enheden inkludere både NFC og Samsungs proprietære magnetiske Secure Transmission (MST) teknologier. Den første giver brugerne mulighed for at betale med telefonen på enhver NFC-aktiveret POS-terminal, mens den anden er designet til at efterligne den traditionelle magnetiske stribe af kredit- og betalingskort, som gør det muligt at arbejde med enhver kortterminal i en hvilken som helst butik, skriver Android Authority.

Netop kommunikationen med kortterminalerne er de to største konkurrenter på området, Android Pay og Apple Pays, akilleshæl. Android Pay og Apple Pay understøtter kun NFC, hvilket betyder, at de ikke kan kommunikere med traditionelle magnetiske kortlæsere.

Det begrænser deres anvendelse alvorligt, især i udviklingslande, hvor NFC POS-terminaler ikke er så almindelige, og giver Samsung Pay en fordel, som vil kunne give andre smartphone-producenters enheder ekstra værdi, skriver Android Authority.

Mere til historien

Der bliver efter al sandsynlighed ikke noget samarbejde mellem Samsung og Apple om betalingstjenester – foreløbigt. I december afviste Apple app’en Samsung Pay Mini-app fra App Store. Samtidig forlød det ifølge det koreanske medie ET News, at Samsung i sin strategi for mobilbetaling fremadrettet ville fokusere på Android.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram