Humac: Vi er klar til at modtage Apple Pay

Humac bliver et af de allerførste steder, hvor Apple Pay kan benyttes. Terminalerne står klar, lyder det fra direktøren.

Humac ved Illum, København (Foto: Humac)

Humac ved Illum, København, er et af de steder, hvor Apple Pay vil kunne benyttes. (Foto: Humac)

– ”Apple Pay har potentialet til at blive større end MobilePay på grund af Apples store markedsandel i Danmark. Andelen af Apple produkter i Danmark er blandt de højeste i verden,” siger Michael Bech, adm. direktør i Humac, som reaktion på annonceringen af, at Apple Pay kommer til Danmark i indeværende år.

iPhone og iPad ejer stort set hele datatrafikken fra mobile enheder i Danmark, viser analysetal fra Gemius. 85 procent af trafikken kommer fra disse iOS enheder. Målt på datatrafik via mobilen i Danmark er markedsandelen for iOS-platformen lige nu 45,75 procent.

Så godt sidder Apple på Danmark (dec. 2015)

Humac har over det seneste halve år udskiftet alle betalingsterminaler i kædens 22 butikker, så de understøtter NFC-betaling via Apple Pay, og Humac har desuden sikret sig, at terminalerne også indeholder de nødvendige protokoller.

– ”Det er ualmindeligt let at bruge Apple Pay, og der nogle små funktioner, som bare gør det helt unikt i forhold til konkurrenterne på betalingsmarkedet. Der er også noget smartness forbundet med Apple Pay. Vi kommer til at se, at firstmovers vil holde deres Apple Watch hen til terminalen, og betale på den måde. Det ser vi ikke med f.eks. MobilePay, og netop derfor vil det tiltrække sig opmærksomhed,” fortæller Michael Bech, adm. direktør, Humac til MereMobil.dk.

Der er endnu ikke sat dato på hvornår Apple Pay åbner her i landet.

Apple bekræfter: Nu kommer Apple Pay til Danmark

På verdensplan har tjenesten godt fat i brugerne, lyder det fra Apple.

– “Med næsten 90 procent af alle transaktioner globalt er Apple Pay, uden sammenligning, den største NFC-baserede mobilbetalingstjeneste i verden,” sagde Luca Maestri, Apples CFO, da Apples regnskab for tredje kvartal blev fremlangt.

Apple Pay har størst momentum på de internationale markeder hvor infrastrukturen til mobilbetalingstjenester udvikler sig hurtigere end i USA, lyder det fra Apple.

Regnskab: Nedturen for iPad er vendt i et enkelt kvartal

Mere til historien

Udover Danmark vil Apple Pay også åbne i Sverige og Finland i indeværende år.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram