“iPhone 8”-produktionen starter i midt-september

0

RYGTE: “iPhone 8” debuterer sammen med “iPhone 7S” og “iPhone 7S Plus” i midten af september. Men de er ikke tilgængelige med det samme.  

“iPhone 8” bliver ikke forsinket, som flere ellers tidligere har spået. Det fremgår af et notat, som mediet AppleInsider er kommet i besiddelse af. Notatets ophavsmand er den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

Ming-Chi Kuo konkluderede i foråret, at “iPhone 8’s” OLED-skærm voldte Apple problemer. Derfor ville den nye iPhone ikke blive klar før senere på året. Altså efter lanceringen af “iPhone 7S” og ”7S Plus”. Men noget tyder på, at Apple har løst udfordringerne, for nu fortæller Kuo, at “iPhone 8” kommer til salg på samme tid som S-udgaven af iPhone 7. Dog vil der være et meget begrænset antal telefoner når handlen begynder. Apple venter dog selv at kunne følge med efterspørgslen i takt med at produktionen øges.

“iPhone 7S” og “iPhone 7S Plus” vil ligge i samme prisleje som de nuværende iPhone 7 og 7 Plus. Til sammenligning spår flere, at “iPhone 8” vil stå i mindst 1000 dollars. Altså det samme som en MacBook Air, der herhjemme står i 8.799 kroner hos Apple.

Færre farver

Der vil være tre farver mindre at vælge imellem, når Apple i midt-september demonstrerer de nye iPhones vil. Ifølge Ming-Chi Kuo vil de kommende telefoner kun være tilgængelige i sort, sølv og guld. Dermed skal iPhone-brugere kigge langt efter rosaguld og de to udgaver sort, som Apple i dag tilbyder sammen særudgaven kaldet (PRODUCT) RED™.

 – iPhone 8 kommer nok ikke i Rose Gold

I foråret lancerede Apple en ny farve til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det er derfor muligt, at Apple løbende vil introducere én eller flere nye farver efter september-debuten. Senest lancerede OnePlus en ny farve til deres OnePlus 5 kun én måned efter telefonens lancering.

Mere til historien

Apple “lækkede” sidste uge en skitse af den nye topmodels design. Af billedet fremgår det, at “iPhone 8” får mere skærm og mindre ramme på forsiden af telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer