“iPhone 8”-produktionen starter i midt-september

RYGTE: “iPhone 8” debuterer sammen med “iPhone 7S” og “iPhone 7S Plus” i midten af september. Men de er ikke tilgængelige med det samme.  

“iPhone 8” bliver ikke forsinket, som flere ellers tidligere har spået. Det fremgår af et notat, som mediet AppleInsider er kommet i besiddelse af. Notatets ophavsmand er den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

Ming-Chi Kuo konkluderede i foråret, at “iPhone 8’s” OLED-skærm voldte Apple problemer. Derfor ville den nye iPhone ikke blive klar før senere på året. Altså efter lanceringen af “iPhone 7S” og ”7S Plus”. Men noget tyder på, at Apple har løst udfordringerne, for nu fortæller Kuo, at “iPhone 8” kommer til salg på samme tid som S-udgaven af iPhone 7. Dog vil der være et meget begrænset antal telefoner når handlen begynder. Apple venter dog selv at kunne følge med efterspørgslen i takt med at produktionen øges.

“iPhone 7S” og “iPhone 7S Plus” vil ligge i samme prisleje som de nuværende iPhone 7 og 7 Plus. Til sammenligning spår flere, at “iPhone 8” vil stå i mindst 1000 dollars. Altså det samme som en MacBook Air, der herhjemme står i 8.799 kroner hos Apple.

Færre farver

Der vil være tre farver mindre at vælge imellem, når Apple i midt-september demonstrerer de nye iPhones vil. Ifølge Ming-Chi Kuo vil de kommende telefoner kun være tilgængelige i sort, sølv og guld. Dermed skal iPhone-brugere kigge langt efter rosaguld og de to udgaver sort, som Apple i dag tilbyder sammen særudgaven kaldet (PRODUCT) RED™.

 - iPhone 8 kommer nok ikke i Rose Gold

I foråret lancerede Apple en ny farve til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det er derfor muligt, at Apple løbende vil introducere én eller flere nye farver efter september-debuten. Senest lancerede OnePlus en ny farve til deres OnePlus 5 kun én måned efter telefonens lancering.

Mere til historien

Apple “lækkede” sidste uge en skitse af den nye topmodels design. Af billedet fremgår det, at “iPhone 8” får mere skærm og mindre ramme på forsiden af telefonen.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram