“iPhone 8”-produktionen starter i midt-september

RYGTE: “iPhone 8” debuterer sammen med “iPhone 7S” og “iPhone 7S Plus” i midten af september. Men de er ikke tilgængelige med det samme.  

“iPhone 8” bliver ikke forsinket, som flere ellers tidligere har spået. Det fremgår af et notat, som mediet AppleInsider er kommet i besiddelse af. Notatets ophavsmand er den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

Ming-Chi Kuo konkluderede i foråret, at “iPhone 8’s” OLED-skærm voldte Apple problemer. Derfor ville den nye iPhone ikke blive klar før senere på året. Altså efter lanceringen af “iPhone 7S” og ”7S Plus”. Men noget tyder på, at Apple har løst udfordringerne, for nu fortæller Kuo, at “iPhone 8” kommer til salg på samme tid som S-udgaven af iPhone 7. Dog vil der være et meget begrænset antal telefoner når handlen begynder. Apple venter dog selv at kunne følge med efterspørgslen i takt med at produktionen øges.

“iPhone 7S” og “iPhone 7S Plus” vil ligge i samme prisleje som de nuværende iPhone 7 og 7 Plus. Til sammenligning spår flere, at “iPhone 8” vil stå i mindst 1000 dollars. Altså det samme som en MacBook Air, der herhjemme står i 8.799 kroner hos Apple.

Færre farver

Der vil være tre farver mindre at vælge imellem, når Apple i midt-september demonstrerer de nye iPhones vil. Ifølge Ming-Chi Kuo vil de kommende telefoner kun være tilgængelige i sort, sølv og guld. Dermed skal iPhone-brugere kigge langt efter rosaguld og de to udgaver sort, som Apple i dag tilbyder sammen særudgaven kaldet (PRODUCT) RED™.

 - iPhone 8 kommer nok ikke i Rose Gold

I foråret lancerede Apple en ny farve til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det er derfor muligt, at Apple løbende vil introducere én eller flere nye farver efter september-debuten. Senest lancerede OnePlus en ny farve til deres OnePlus 5 kun én måned efter telefonens lancering.

Mere til historien

Apple “lækkede” sidste uge en skitse af den nye topmodels design. Af billedet fremgår det, at “iPhone 8” får mere skærm og mindre ramme på forsiden af telefonen.

Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Lille opdatering til din iPhone

Nu kan din iPhone og iPad opdateres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram