OnePlus 5 er lanceret i Soft Gold

OnePlus er lanceret i Soft Gold. Samtidigt kan farven Slate Gray nu fås med 128 GB lagerplads.

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

Specifikationer lyder bekendte: Snapdragon 835 processor, Full HD AMOLED-skærm samt to kameraer. Men farven er ny.

Efter godt én måned i handlen har kinesiske OnePlus besluttet, at OnePlus 5 nu også skal være tilgængelig i farven “Soft Gold” sammen med “Midnight Black” og “Slate Gray”, der indtil nu har været de eneste tilgængelige farver.

Den nye “Soft Gold” adskiller sig ikke kun på bagsiden. Fronten af telefonen er nemlig hvid, hvor på de to mørkere variationer er sorte.

- ANMELDELSE: OnePlus 5 er ikke nødvendigvis bedre end 3T

Du kan købe OnePlus 5 i “Soft Gold” allerede nu. Enten via 3, der er officiel forhandler i Danmark, eller på OnePlus egen website. Prisen er ligesom specifikationerne uændret. Derfor koster en OnePlus 5 stadig 3.799,00 kroner for 6 GB RAM og 64 GB lagerplads, mens 128 GB lagerplads og 8 GB ram står til 4.299,00 kroner.

“Soft Gold ”-udgaven er dog kun tilgængelig med 64 GB lagerplads og 6 GB ram. Det betyder altså, at interesserede, som har brug for mere lagerplads skal kigge efter en af de andre farver.

Indtil nu har det kun været farven “Midnight Black” som har været med 128 GB lager, men nu kan “Slate Gray” også bryste sig med et stort lager.

Når vi taler butikssalg er OnePlus 5 er pt. kun til salg hos teleselskabet 3.

Mere til historien

OnePlus 5 modtog fornyligt en softwareopdatering. Ifølge OnePlus byder OxygenOS 4.5.8, som den nye udgave hedder, på elektronisk stabilisering af videooptagelser i 4K samt en opdatering af Android-sikkerhedsniveauet.

Artiklen er skrevet af: Olav Fonager

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram