OnePlus 5 er lanceret i Soft Gold

0

OnePlus er lanceret i Soft Gold. Samtidigt kan farven Slate Gray nu fås med 128 GB lagerplads.

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)
OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

Specifikationer lyder bekendte: Snapdragon 835 processor, Full HD AMOLED-skærm samt to kameraer. Men farven er ny.

Efter godt én måned i handlen har kinesiske OnePlus besluttet, at OnePlus 5 nu også skal være tilgængelig i farven “Soft Gold” sammen med “Midnight Black” og “Slate Gray”, der indtil nu har været de eneste tilgængelige farver.

Den nye “Soft Gold” adskiller sig ikke kun på bagsiden. Fronten af telefonen er nemlig hvid, hvor på de to mørkere variationer er sorte.

ANMELDELSE: OnePlus 5 er ikke nødvendigvis bedre end 3T

Du kan købe OnePlus 5 i “Soft Gold” allerede nu. Enten via 3, der er officiel forhandler i Danmark, eller på OnePlus egen website. Prisen er ligesom specifikationerne uændret. Derfor koster en OnePlus 5 stadig 3.799,00 kroner for 6 GB RAM og 64 GB lagerplads, mens 128 GB lagerplads og 8 GB ram står til 4.299,00 kroner.

“Soft Gold ”-udgaven er dog kun tilgængelig med 64 GB lagerplads og 6 GB ram. Det betyder altså, at interesserede, som har brug for mere lagerplads skal kigge efter en af de andre farver.

Indtil nu har det kun været farven “Midnight Black” som har været med 128 GB lager, men nu kan “Slate Gray” også bryste sig med et stort lager.

Når vi taler butikssalg er OnePlus 5 er pt. kun til salg hos teleselskabet 3.

Mere til historien

OnePlus 5 modtog fornyligt en softwareopdatering. Ifølge OnePlus byder OxygenOS 4.5.8, som den nye udgave hedder, på elektronisk stabilisering af videooptagelser i 4K samt en opdatering af Android-sikkerhedsniveauet.

Artiklen er skrevet af: Olav Fonager

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer