OnePlus 5 er lanceret i Soft Gold

OnePlus er lanceret i Soft Gold. Samtidigt kan farven Slate Gray nu fås med 128 GB lagerplads.

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

Specifikationer lyder bekendte: Snapdragon 835 processor, Full HD AMOLED-skærm samt to kameraer. Men farven er ny.

Efter godt én måned i handlen har kinesiske OnePlus besluttet, at OnePlus 5 nu også skal være tilgængelig i farven “Soft Gold” sammen med “Midnight Black” og “Slate Gray”, der indtil nu har været de eneste tilgængelige farver.

Den nye “Soft Gold” adskiller sig ikke kun på bagsiden. Fronten af telefonen er nemlig hvid, hvor på de to mørkere variationer er sorte.

- ANMELDELSE: OnePlus 5 er ikke nødvendigvis bedre end 3T

Du kan købe OnePlus 5 i “Soft Gold” allerede nu. Enten via 3, der er officiel forhandler i Danmark, eller på OnePlus egen website. Prisen er ligesom specifikationerne uændret. Derfor koster en OnePlus 5 stadig 3.799,00 kroner for 6 GB RAM og 64 GB lagerplads, mens 128 GB lagerplads og 8 GB ram står til 4.299,00 kroner.

“Soft Gold ”-udgaven er dog kun tilgængelig med 64 GB lagerplads og 6 GB ram. Det betyder altså, at interesserede, som har brug for mere lagerplads skal kigge efter en af de andre farver.

Indtil nu har det kun været farven “Midnight Black” som har været med 128 GB lager, men nu kan “Slate Gray” også bryste sig med et stort lager.

Når vi taler butikssalg er OnePlus 5 er pt. kun til salg hos teleselskabet 3.

Mere til historien

OnePlus 5 modtog fornyligt en softwareopdatering. Ifølge OnePlus byder OxygenOS 4.5.8, som den nye udgave hedder, på elektronisk stabilisering af videooptagelser i 4K samt en opdatering af Android-sikkerhedsniveauet.

Artiklen er skrevet af: Olav Fonager

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram