Samsung Galaxy S8 har vind i sejlene

Med et salg på over 20 mio. enheder på knap 2,5 måneder er interessen for Samsungs flagskibs-modeller uændret, viser salgsanalyse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Kan 20 millioner brugere af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus tage fejl? Næppe!

Under alle omstændigheder har de første købere af Samsungs topmodeller ikke efterladt en slipstrøm af negative oplevelser, og nu kan en rapport fra analysefirmaet Strategy Analytics notere, at Samsung har sendt over 20 millioner enheder af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus på markedet.

Det skriver online-erhvervsmediet Theinvestor.co.kr.

Ifølge Strategy Analytics indsamling af data ramte Samsung de 20 millioner enheder efter Galaxy S8 og S8 Plus havde været på markedet i 71 dage. Det giver et snit på knap 279.000 enheder om dagen.

Samsungs chef for den mobile division, Koh Dong-jin, har tidligere udtalt, at salget af Galaxy S8 i juni lå 15 procent højere end da Samsung slap Galaxy S7 løs på markedet.

Koh Dong-jin sagde desuden i slutningen af juli, at selvom lanceringen af ​​S8-modellen lå en måned senere end S7-lanceringen udgivelsen (S7 blev lanceret i marts 2016), er salget af det nyeste flagskib på nogle globale markeder dobbelt så stort som S7.

Populariteten af Samsungs flagskibs-modeller er således uændret. Og det på trods af den eklatante fiasko med Galaxy Note 7, som blev trukket tilbage efter defekte batterier brød i brand.

Mere til historien

Der har tidligere været rygter om hvorvidt, Samsung helt ville droppe Note-serien, men ifølge The Investor er der nu sat dato på næste generation af Galaxy Note. Samsung vil løfte sløret i New York den 23. august. Det koreanske nyhedsmedie, The Bell, har tidligere skrevet, at Samsung ville fremskynde den nye Galaxy Note for at få et forspring inden iPhone 8 lanceres. Hvornår Apple slipper iPhone 8 løs vides endnu ikke.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram