Samsung Galaxy S8 har vind i sejlene

Med et salg på over 20 mio. enheder på knap 2,5 måneder er interessen for Samsungs flagskibs-modeller uændret, viser salgsanalyse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Kan 20 millioner brugere af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus tage fejl? Næppe!

Under alle omstændigheder har de første købere af Samsungs topmodeller ikke efterladt en slipstrøm af negative oplevelser, og nu kan en rapport fra analysefirmaet Strategy Analytics notere, at Samsung har sendt over 20 millioner enheder af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus på markedet.

Det skriver online-erhvervsmediet Theinvestor.co.kr.

Ifølge Strategy Analytics indsamling af data ramte Samsung de 20 millioner enheder efter Galaxy S8 og S8 Plus havde været på markedet i 71 dage. Det giver et snit på knap 279.000 enheder om dagen.

Samsungs chef for den mobile division, Koh Dong-jin, har tidligere udtalt, at salget af Galaxy S8 i juni lå 15 procent højere end da Samsung slap Galaxy S7 løs på markedet.

Koh Dong-jin sagde desuden i slutningen af juli, at selvom lanceringen af ​​S8-modellen lå en måned senere end S7-lanceringen udgivelsen (S7 blev lanceret i marts 2016), er salget af det nyeste flagskib på nogle globale markeder dobbelt så stort som S7.

Populariteten af Samsungs flagskibs-modeller er således uændret. Og det på trods af den eklatante fiasko med Galaxy Note 7, som blev trukket tilbage efter defekte batterier brød i brand.

Mere til historien

Der har tidligere været rygter om hvorvidt, Samsung helt ville droppe Note-serien, men ifølge The Investor er der nu sat dato på næste generation af Galaxy Note. Samsung vil løfte sløret i New York den 23. august. Det koreanske nyhedsmedie, The Bell, har tidligere skrevet, at Samsung ville fremskynde den nye Galaxy Note for at få et forspring inden iPhone 8 lanceres. Hvornår Apple slipper iPhone 8 løs vides endnu ikke.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram