Farvel til OnePlus 3T - en ellers fed smartphone

Hvis du ønsker dig en OnePlus 3T er det (næsten) for sent. OnePlus har sagt farvel til 3T-modellen. Nu skal der udelukkede satses på det nye.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T er udgået. Nu satses der kun på OnePlus 5 (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T er ikke længere tilgængelig på firmaets officielle webshop. Heller ikke hos teleselskabet 3, der har et eksklusivt samarbejde med OnePlus i Danmark, kan 3T-modellen købes.

Dermed er det endegyldigt farvel til telefonen, som vi i marts kaldte ”en powermobil til lavpris” og præmierede den med topkarakteren 6 ud af 6 stjerner.

- ” OnePlus har valgt at have én model på markedet ad gangen. Derfor er OnePlus 3T udgået – og 3 har kun et meget lille antal OnePlus 3T tilbage på lager (så man skal være hurtig, hvis man ønsker netop den OnePlus-model),” fortæller Hanne Damgaard, senior kommunikationsrådgiver hos 3, til MereMobil.dk.

OnePlus’ strategi minder en del om den vi kender fra Apple, der også kun har relativt få produkter i portefølgen. Lige nu er det OnePlus 5 der satses på. Denne findes i fire udgaver; to farvevarianter af 64 GB udgaven og to med 128 GB.

- TEST: OnePlus 5 er ikke nær så fed som 3T

Senest har OnePlus gjort farven Soft Gold tilgængelig. Denne er, ifølge OnePlus, kun på hylden i en begrænset periode. Også her bruger OnePlus et kendt salgsværktøj; at lancere noget i et lille oplag, og dermed forsøge at opildne kunderne til at lægge mobilen i kurven.

Udover det kommunikationsmæssigt er mægtig smart at have få modeller i sortiment, giver det også færre omkostninger til at opretholde et stort lager af mange forskellige modeller. Dermed kan OnePlus holde udgifterne nede.

Hvis du stadig gerne have fat i OnePlus 3T må du søge efter forhandlere, der har et restlager liggende, eller prøve at afsøge brugtmarkedet.

Mere til historien

OnePlus er ved at rulle en opdatering ud til deres Android-overbygning til OnePlus 5. Versionen hedder OxygenOS 4.5.8. Den bringer desuden sikkerhedsniveauet i Android op til 1. juli 2017.

OnePlus Nord CE 3 Lite test | Det fornuftige valg

TEST: Jeg har testet en fornuftig telefon, til en lav pris, der er oppe mod stærke konkurrenter. Læs min OnePlus Nord CE 3 Lite test.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
OnePlus indgår samarbejde med skatelegende

BEKRÆFTET: Den danske skateboardlegende Rune Glifberg er den nye ambassadør for OnePlus.

(mere…)
OnePlus Pad test | Et godt bud på prisvenlig tablet

TEST: Prisen er skarp, covertastatur understøttes og ydelsen er god. OnePlus Pad er måske din næste Android-tablet?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram