Scoop Live er udviklet af tidligere fodboldlandsholdsspiller

Er du træt af at søge på Google efter oplysninger om en tv-serie, skuespiller eller andet? Så er Scoop Live måske noget for dig.

Screenshots fra applikationen Scoop Live

Screenshots fra applikationen Scoop Live

Den tidligere danske fodboldlandsholdsspiller Peter Løvenkrands har valgt at satse en del af karrierens indtjening på, at udvikle en mobilapplikation.

Applikationen hedder Scoop Live og den skal gøre det nemt for folk, at følge en bestemt person eller TV-program. Det skriver BT.dk.

– ”Jeg har været træt af, at jeg altid skulle søge på Google for at finde ud af, hvornår film med mine yndlingsskuespillere udkom, og jeg følte, at der var et marked for lige præcis denne app. Den giver dig alle de nyeste opdateringer på lige præcis den tv-serie eller enkeltperson, man er interesseret i. Hvis jeg for eksempel gerne vil vide, hvornår Mads Mikkelsen udkommer med en ny film, giver den mig den information,” siger Peter Løvenkrands, der mener at have ramt et bredt publikum med sin app, til BT.

 – Dansk YouTube-stjerne strøget til tops med app

Mange apps bruger i dag login via Facebook, Instagram eller Twitter. Men Scoop Live kan bruges uden, at man skal have en profil på diverse sociale medier. Dermed kan børn også bruge den.

Klar til iPhone – mens Android fortsat venter

Peter Løvenkrands vil ikke ud med, hvor mange penge der er skudt i projektet. Men røber det dog er ufatteligt mange penge.

– ”Jeg har investeret en stor del af mine penge på det her. Men jeg kan ikke sige hvor meget. Det har da kostet mig ufatteligt mange penge, og jeg bruger al min tid på det. Det er mig, der står for det her alene, og jeg har hyret hjælp til at udvikle det med en virksomhed, der udvikler apps,” lyder det fra Peter Løvenkrands i BT.

 – Dansk secondhand-app satser på udlandet

Applikationen er i skrivende stund kun udgivet til iOS, men det er altså planen den også skal udgives til Android platformen.

Scoop Live blev frigivet til iOS i december 2016 og kan downloade gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Peter Løvenkrands kommenterer dog fortsat fodbold for britiske og tyske medier når han ikke lige bruger tiden på Scoop Live.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram