Dansk YouTube-stjerne strøget til tops med app

0

YouTube’eren Rasmus Brohave har udgivet hans egen applikation, hvilket gør det nemmere for hans mange fans at følge med i hans liv.

Screenshots fra applikationen "Rasmus Brohave"
Screenshots fra applikationen “Rasmus Brohave”

Den 17 årige YouTube stjerne Rasmus Brohave har nu udgivet en applikation, hvor hans mange fans kan følge hans hverdag gennem video og billeder. Ligesom brugerne også kan lave egne opslag.

Tusindevis af teenagere har allerede downloadet den nye applikation, men Rasmus Brohave har også en fanskare på hele 124.000 følgere på YouTube og 172.000 følger ham på Instagram.

– ”De første to timer fik den 9000 downloads og røg øverst på listen. Det er rimelig vildt,” siger 17-årige Rasmus Brohave til TV 2.

 – Har du set dem? Årets 10 mest populære YouTube-videoer

I løbet af den første uge har mere end 38.000 downloadet applikationen, som kort og godt hedder ”Rasmus Brohave”.

På applikationen kan man blandt andet se en forpremiere på den nye serie, ”Hvad kan jeg blive?”, hvor Rasmus Brohave besøger forskellige arbejdspladser for at give andre unge et indblik i, hvordan det er at arbejde i de pågældende brancher.

Om de mange fans vil blive ved med at benytte applikationen er uvist, da vi normalt downloader langt flere applikationer end vi bruger.

– ”Undersøgelser viser, at vi kun bruger 10 procent af de apps, vi downloader til telefonen, mere end en gang – så det er et godt spørgsmål. På den anden side har vi her at gøre med en målgruppe, der er langt mere dedikerede og mere naturligt bruger den form for apps,” siger Nathalie Larsen, som er digital- og social media specialist hos Geelmuyden Kiese, til TV 2.

 – Nu skal du snart betale for udvalgt YouTube-indhold

Rasmus Brohave er umiddelbart den første YouTube-stjerne, som lancerer egen mobilapplikation.

Du kan downloade applikationen Rasmus Brohave gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Digital- og social media specialist fra Geelmuyden Kiese, Natalie Larsen, vurderer at der er omkring 15-20 danske YouTubere, som kan leve af deres videoblogging og en af dem er altså Rasmus Brohave.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer