Har du set dem? Årets 10 mest populære YouTube-videoer

0

OVERBLIK: MereMobil.dk nyder når det er muligt, at lave web-tv indslag til alle jer. Du kan her se årets 10 mest populære YouTube-videoer fra MereMobil.dk.

logo_MereMobil_skyggeGoogle har udsendt en liste over de mest sete videoer det forgangne år i Danmark. MereMobil.dk er også tilgængelig med vores web-TV indslag på den populære videotjeneste. Derfor er vi selvfølgelig også klar med vores 10 mest sete indslag det seneste år.

Vi har dog langt fra det antal visninger, som årets mest sete video på YouTube har, der er noteret for mere end 888 millioner visninger i skrivende stund, mens vores mest sete video nærmer sig 31.000 visninger. De 888 millioner visninger er dog ikke danske visninger, men visninger på verdensplan, da Google ikke afslører visningstal på landeniveau.

De mest sete YouTube-videoer er ofte musikvideoer, mens det i vores videoer faktisk lidt overraskende er Sony, som indtager en klar førsteplads. Den mest sete video på YouTube hos MereMobil.dk er nemlig vores ”Første kig på Sony Xperia Z5, Z5 Compact og Z5 Premium”.

Web-tv fra MereMobil.dk
Web-tv fra MereMobil.dk

Selvom Danmark ifølge nye markedstal er domineret af iPhones, så er det altså langt fra videoer om Apple og iPhones, der er de mest sete på vores YouTube-kanal. Apple har to videoer på Top 10 listen, mens Samsung er noteret for fem videoer og Huawei for to, hvor af den ene er videoen om Nexus 6P – og dens bøjelighed.

 – Markedstal: Så godt sidder Apple på Danmark

Og Sony er klart den mest sete, men også den eneste video de har på dette års top 10-liste.

Du kan se eller gense alle videoerne herunder – og derudover kan du se endnu flere videoer på MereMobil.dk YouTube-kanal.

10 mest sete indslag fra MereMobil.dk i 2015

Nummer 1: Første kig på Sony Xperia Z5, Z5 Compact og Z5 Premium

Årets mest sete web-tv er det første kig på Sony Xperia Z5, Xperia Z5 Compact og Xperia Z5 Premium, der har haft små 31.000 visninger.

Nummer 2: Siri taler dansk på iPhone og iPad

Siri kan tale dansk, når din iPhone eller iPad kører iOS 8.3 og nyere. Hør den danske Siri her og se hvordan det virker. Denne video er noteret for små 27.000 visninger.

Nummer 3: Will Nexus 6P bend?

Der har været mange anklager mod Nexus 6P, der har lydt på at telefonen fra Google og Huawei altså bøjede for et godt ord. Dette efterprøvede MereMobil.dk selvfølgelig og ja – se hvordan John G. kæmper så blodet næsten sprøjter i nedenstående video, som pt. er vist omkring 9.700 gange.

Nummer 4: Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge – første indtryk

Denne video er filmet lige inden Galaxy S6 og S6 Edge kom. Her er de første indtryk af årets Samsung-topmodeller i dette “first look”. Videoen har haft 5.100 visninger.

Nummer 5: Testen af Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge er to fremragende telefoner, konkluderer vores anmeldelse af topmodellerne. Denne video har dog haft mindre visninger end “det første kig” på selv samme telefoner, der er “kun” lige under 4.000 visninger noteret for testen af dem.

Nummer 6: Huawei P8 – det første kig

Her er det første kig på Huawei P8, som kom i de danske butikker i maj 2015. Siden dengang er Huawei blevet mere kendt hos de danske mobilkøbere. Og de mere end 2.600 visninger siger også, at Huawei har fået større popularitet i Danmark.

Nummer 7: Hvordan bruges 3D Touch på iPhone 6S

3D Touch er en integreret del af iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Her kan du se hvordan 3D Touch bruges på iPhone 6S og iPhone 6S Plus. I en demo viser vi hvordan 3D Touch fungerer, og hvordan det benyttes i iOS samt i apps som Instagram Twitter og Dropbox. Denne video er vist lige under 2.600 gange og altså meget tæt løb mellem nummer 6 og 7 på listen.

Nummer 8: Første kig på Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+ er en større variant af S6 Edge der kom tidligere på året. Vi har prøvet telefonen, og her kan du se vores første kig på den nye Edge+, som netop nu er vist 2.500 gange.

Nummer 9: Dine spørgsmål om Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Videoen hvor Samsungs danske direktør svarer på dine spørgsmål om Galaxy S6 og S6 Edge er vist lige under 2.400 gange.

Nummer 10: Tip til batteritiden på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Der er ingen tvivl om, at Samsung for alvor har gjort sig synlige på denne Top 10-liste og vores tip til batteritiden på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge har også med lidt over 2.200 visninger fået plads på denne Top 10-liste.

Denne Top 10-liste var stærkt domineret af Samsungs Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der også er en af de mest solgte smartphones på det danske marked, hvilket salgstallene for november også viste.

 – Top 10: De mest solgte mobiler i november

Flere web-tv indslag fra MereMobil.dk

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvorfor laver I ikke mere web-tv?” Og til det er svaret, at det vil vi virkelig også gerne. Vi elsker og nyder virkelig at producere disse web-TV indslag, men de er utrolig tidskrævende at lave, og derfor er det som med alt andet en prioritering.

Vi har også den holdning, at vi ikke bare vil lave et web-tv indslag uden det er arbejdet igennem så vi selv er tilfredse med det og vi synes vi har gjort os umage. Hvad enten det er med det tekniske eller det der siges i videoerne.

Du er altid velkommen til at komme med idéer til web-tv indslag, som dog kun produceres hvis tiden er til det. Send dit forslag til [email protected].

Mere til historien

Den ”all time” mest sete video fra MereMobil.dk på YouTube er vores indslag om Samsung Galaxy Note 3 i Rose Gold – denne er set mere end 43.000 gange.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer