Dansk secondhand-app satser på udlandet

Den danske secondhand applikation, ReShopper, gør klar til næste kapitel. Nu skal app’en udbredes til udlandet. De første to lande får applikationen i starten af 2016.

ReShopper applikationen (Foto: ReShopper)

ReShopper applikationen (Foto: ReShopper)

Den danske applikation ReShopper blev til i samarbejde mellem fire venner, hvoraf tre af dem er familiefædre og måske derfor kendte til, at stå med en masse børneudstyr og tøj, der havde en værdi, men måske endte på genbrugsstationen.

ReShopper applikationen blev lanceret i oktober 2012, og i løbet af denne måned ventes den at nå 150.000 downloads samlet set.

Nu har ReShopper fået en investering fra Esben Gadsbøll, der har stiftet WhiteAway. Denne investering gør virksomheden klar til næste kapitel, der handler om at få udbredt det populære danske koncept til udlandet.

– “Jeg har kendt stifterne i et par år og de er meget talentfulde. De har bygget en rigtig fed platform, der får rigtig gode ratings ­ og jeg synes Reshopper er kommet rigtig langt for næsten ingenting, fordi de forstår, hvordan man får tingene til at gå viralt og hvordan man får en masse PR, altså en maskine der ruller af sig selv”, fortæller Esben Gadsbøll, der i forbindelse med investeringen også indtræder i ReShoppers bestyrelse.

 – ReShopper endelig klar til Android

Der har også været andre inde i billedet som investorer, men den rigtige partner har ReShopper-teamet altså ikke fundet før nu.

– “Vi har haft nogle gode snakke undervejs med mange kompetente mennesker. Da vi indledte samtalerne med Esben Gadsbøll var der en helt unik kemi og en forståelse for vores vision med Reshopper, om at skabe et globalt brand og at opbygge et dedikeret community. Vi er meget glade for at have fået Esben med, bl.a. fordi han besidder en skarp visionær sans, hvor han hele tiden scanner nye ting for at se, hvad det næste store bliver om 3 eller 5 år. Sådan en person er sindssygt vigtig at have med på holdet,” siger medstifter af Reshopper, Nicolai Danmark Johannesen.

ReShopper er ikke den eneste secondhand-applikation, der har fået en investering inden for det seneste år. Eksempelvis har også Wallapop og Letgo fået investeringer på henholdsvis 140 millioner dollars og 100 millioner dollars. Og det er altså disse ReShopper nu melder sig klar til at konkurrerer mod.

Størrelsen af selve investeringen til ReShopper er parterne dog blevet enige om at holde hemmelig.

ReShopper vandt i sidste måned prisen som “Danmarks Bedste Børneapp”.

Det er planen, at ReShopper allerede lancerer deres applikation på to nye markeder i starten af 2016. Og modsat i Danmark, så kommer applikationen til både Android og iOS i første runde, oplyser Nicolai Danmark Johannesen til MereMobil.dk.

Du kan downloade ReShopper gratis i både Apples App Store og Google Play.

Mere til historien

WhiteAway er en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder og nærmer sig efterhånden en milliard-omsætning. Ved siden af WhiteAway er Esben Gadsbøl også investor og stifter af en række andre virksomheder.

Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram